yespain

Üyecik
Merhaba sayın arkadaşlar. İşkur Genclik Programi kapsaminda calismaktayim. Vizelerden sonra izin hakkimi somestr tatilinde de kullanacagim sekilde ayarlayip ufak bir kismini kullanmistim. Daha sonra "calisma gununu arttirmak istiyorsan arttirabilirim" dedi mudur. Ben de olur dedim ama simdi bana gelmis diyor ki "calisma gunun arttigi icin geriye donuk izin haklarini kullanmis oldun" diyor ve simdi benim izin hakkim bitti. Mudur bana ekstra gun verirken geriye donuk izin kullanacagini soylememisti ve benim simdi butun planlarim iptal olacak. Final sinavlarinin bittigi gun ile bahar doneminin baslamasi arasinda 30 gun sure var ve butun arkadaslarim ders olmadigi icin evlerine donerken ben tek basima ne yapacagim, sizce ne yapmaliyim? Boyle bir durumla karsilasan oldu mu daha once?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle sana sürekli iş veriyorlar mı? Bizde kurallar bu kadar sıkı değil. Her konuda öğrencinin yanında oluyorlar darlamıyorlar. Benim deneyimim bu şekilde, sizin müdür biraz resmi ve sert davranıyor muhtemelen. Konuşma yoluna gitmekten başka çaren yok.

Merhaba sayın arkadaşlar. İşkur genclik programi kapsaminda calismaktayim. Vizelerden sonra izin hakkimi somestr tatilinde de kullanacagim sekilde ayarlayip ufak bir kismini kullanmistim. Daha sonra "calisma gununu arttirmak istiyorsan arttirabilirim" dedi mudur? Ben de olur dedim ama simdi bana gelmis diyor ki "calisma gunun arttigi icin geriye donuk izin haklarini kullanmis oldun" diyor ve simdi benim izin hakkim bitti. Mudur bana ekstra gun verirken geriye donuk izin kullanacagini soylememisti ve benim simdi butun planlarim iptal olacak. Final sinavlarinin bittigi gun ile bahar doneminin baslamasi arasinda 30 gun sure var ve butun arkadaslarim ders olmadigi icin evlerine donerken ben tek basima ne yapacagim, sizce ne yapmaliyim? Boyle bir durumla karsilasan oldu mu daha once?

Merhaba. 15 tatilde izinli sayılmıyor muyuz?