Kullanırsınız. Ama işe yaramaz. Google amcadaki sonuçlar öyle diyor en azından. 25 kHz 5V alıyormuş. Adının hakkını verip pulse width'ine göre hızı ayarliyormus. Ufak komtrolculerle (tek başına değil) de yapılabilecek bir sey gibi. Mesela 555 timer yazınca çıkan arkadaş.
Voltaj kontrollü fan olsa potansiyometre is yapardı.

Anladım, sıkıntıdayım o zaman.

Ama DC bir fana potansiyometre uyguladığımda işler değişirdi, öyle değil mi?

Pwm işini yapan arkadaş nasıl bağlı, ne yapıyor bilmiyorum. Ama teoride olur. Verdiğim voltaj örnekti. Çok güzel sonuç elde edeceğinizi sanmıyorum. Her motor buna uygun olmayabilir. Hakim olduğum bir alan değil.

Tipi daha modern göründüğü için bunu düşündüm. İçindeki direnci söksem olmaz mı?

Ürün hakkında yorum yapmadım. 10kOhm potansiyometre demek devreye maksimum 0'dan 10K Ohm değerine kadar direnç yapabildiği anlamına gelir. Kaç volt kaç amper adaptör kullanmayı düşünüyorsunuz?

Henüz belli değil ama kolay bulabileceğim adaptörler 12V 1A gibi.

Neden sordunuz?

Alacağınız potansiyometrenin direnç değeri devreye göre değişir çünkü. Bu arada öyle modern falan bakmanıza gerek yok normal düz tip alın Drn-302 Beyaz Pot Başlığı Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net® gibi başlık takabilirsiniz fiyatı da uygun. Potansiyometre direnç değeri konusunda pek bir bilgim yok araştırsanız daha iyi olur yanlış bilgi vermeyeyim.