Makaleler
1
Arkadaşlar, şimdi hiçbirimiz hükümeti sevmiyor veya eleştiriyor olabiliriz. Bu tür laflar havada uçuşup gündemden düşebilir ama şunu söylemeliyim ki bir ülkenin Cumhurbaşkanı'nın değişimini isteyebiliriz. Fakat şu anki Cumhurbaşkanı'na suikast girişimi gerçekten iç savaşa kadar gidebilir, aynen Irak örneğinde olduğu gibi. Umarım olaylar soğur, ki bence bunu pek becerebileceklerine inanmıyorum. Şimdi güleceksiniz belki katılmayabilirsiniz ama öyle ya da böyle askeri güç anlamında eski Türkiye yok. Yani öyle suikast falan gibi şeyleri pek becerebileceklerini düşünmüyorum. Ek olarak, Erdoğan'ın burada İsrail'e laf etmekte gayet hakkı var. İsrail'den Türkiye'ye ne tür göndermeler var pek takip edemedim ama Netanyahu'nun oğlunun bunu paylaşması bile bence çok yerinde bir söz. Peki, siz ne düşünüyorsunuz?

Türkiye dış işleri bakanlığı:
Erdoğa'nın sözleri: Erdoğan "İsrail'e gireriz" dedi

Netenyahu'nun oğlu'nun paylaşımı: Netenyahu'nun oğlunun attığı gönderi gündeme düştü!

Son düzenleme:
Şimdi güleceksiniz belki katılmayabilirsiniz ama öyle ya da böyle askeri güç anlamında eski Türkiye yok.
Her ne kadar solcu CHP'li olsam da buna katılıyorum. Şimdi gelirler A Haber'i bu kadar izleme diye. A Haber izlediğim yok ülkenin askeri gücünü görmüyorlar ise bu bizim problemimiz değil.

Ekonomiyi ağlattı daha ne ile uğraşıyor bu?

Arkadaşlar, şimdi hiçbirimiz hükümeti sevmiyor veya eleştiriyor olabiliriz. Bu tür laflar havada uçuşup gündemden düşebilir ama şunu söylemeliyim ki bir ülkenin Cumhurbaşkanı'nın değişimini isteyebiliriz. Fakat şu anki Cumhurbaşkanı'na suikast girişimi gerçekten iç savaşa kadar gidebilir, aynen Irak örneğinde olduğu gibi. Umarım olaylar soğur, ki bence bunu pek becerebileceklerine inanmıyorum. Şimdi güleceksiniz belki katılmayabilirsiniz ama öyle ya da böyle askeri güç anlamında eski Türkiye yok. Yani öyle suikast falan gibi şeyleri pek becerebileceklerini düşünmüyorum. Ek olarak, Erdoğan'ın burada İsrail'e laf etmekte gayet hakkı var. İsrail'den Türkiye'ye ne tür göndermeler var pek takip edemedim ama Netanyahu'nun oğlunun bunu paylaşması bile bence çok yerinde bir söz. Peki, siz ne düşünüyorsunuz?

Türkiye dış işleri bakanlığı:
Erdoğa'nın sözleri: Erdoğan "İsrail'e gireriz" dedi

Netenyahu'nun oğlu'nun paylaşımı: Netenyahu'nun oğlunun attığı gönderi gündeme düştü!
Yalnız Filistinlileri yok edemeyeceksiniz yazmış ama. Filistinliler yok oldu bile. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Gündem değiştirmek için söylenen bir söz. Türkiye'nin İsrail'i caydıracak bir hava gücü yok. Hitler yahudilerin 3/2'sini değilde tamamını yok etseydi. Böyle bir derdimiz olmayacaktı.

Her ne kadar solcu CHP'li olsam da buna katılıyorum. Şimdi gelirler A Haber'i bu kadar izleme diye. A Haber izlediğim yok ülkenin askeri gücünü görmüyorlar ise bu bizim problemimiz değil.
Türkiye askeri gücü iyi zaten. Diğer Avrupa, Amerika ve İsrail kadar iyi olmasa da teknolojisi o kadar kötü değil Türkiye'nin.

Uff arkadaşlar anlamıyor musunuz durumu? Maksat gündemi değiştirmek. Asgari ve emeklilerin maaşını konuşmamak. Muhalefet belediyelere borç bindirip gündemi değiştirmek, bir çok her şeyi değiştiriyor adam istediği gibi oynuyor. Asıl sorunları konuşun boşverin o, bu, şu demiş.

Kaç tane ülkenin Cumhurbaşkanı suikast sonrası başı rahata erdi?

Sıfır. Saymam gerekirse; J. F. K, Saddam, Kaddafi, Abraham Lincoln, Menderes, Özal, Abdulhamit, Shinzo Abe, Mursi vb. Özal ve Abdulhamit sadece bu saydıklarım içinden suikast ile ölmedi. Ama hayatları hiçbir zaman eskisi kadar iyi olmadı. Kalanlar ise öldürüldü. Mesela mursi neden öldürüldü diyecek olursanız. Hapisteyken doktor ihtiyaçlarını hükümet karşılamadı. Duruşma esnasında düştü ve tümörden dolayı öldü fakat öldü demek tam doğru olmaz. Sonuçta hapisteyken sağlığını önemsemediler. Bir kenara atıp bıraktılar.

Benim bu savaş hakkındaki yorumum ülkemizide savaşa sokmak. Sonuçta orta doğu'nun kendisi zaten karışık. İsrail filistin arasında bir savaş varken hop araya Lübnan'da kaynadı, İran da öteki yandan İsrail'i tehdit ediyor, Afganistan zaten hak getire. Burada orta doğu'nun diğer önemli faktörüde biz olunca adamlar tabii ki bize sallar. Şimdi düşünün bir Afganistan'ı veya Lübnan'ı ele geçirmek var bir de Türkiye. Siz olsanız hangisine saldırırsınız? İsrail ne yapsın 3. dünya ülkesi olan diğer yerleri. Doğru değil miyim sizce de?

Son düzenleme: