Bu haber 2 ay öncenin ama ben bugün gene haberde gördüm ve kaydetmemişim. Bu savaş bence zaten filistini alarak kalmayacaklarını düşünüyorum, Orta Doğu'da İsrail tehditi devam edeceğini düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Kanka endişelendirmeyin insanları israilli vatandaşları israil ülkesine çağırıyor bizle ne sıkıntısı var.

NATO mato hikaye bunlar. Rus ucagi dusuruldugu vakit Türkiye ve Rusya arasinda biz karismayiz dediler.

Yok olur mu öyle şey? Amerika bizim dostumuz!

Kanka endişelendirmeyin insanları israilli vatandaşları İsrail ülkesine çağırıyor bizimle ne sıkıntısı var.

Endişelendirmeyle ne alakası var? İsrail savaşı gittikçe büyüyeceği belli zaten. Haber adı üstünde.

Ülkemizde ne zaman bir sıkıntı çıksa İsrail vatandaşlarını hep kendi ülkesine çağırır, onlar için alışık oldu gibi bir şey.

Hocam Amerika en iyisini yapiyor. Orta doguda iyi olan bir şey var mi? Hayat Amerika da.

Önceki söylediğim ironiydi anladınızmı bilmiyorum. Son dediğinize gelirsek ben ekonomik rahatlık yaşayacağım diye türklüğümden ve atalarımın bu kadar uğraştığı yoldan geri dönmem. Napalım iyi değiliz diye bayrağı onlaramı teslim edelim?

Son düzenleme:
Önceki söylediğim ironiydi anladınızmı bilmiyorum. Son dediğinize gelirsek ben ekonomik rahatlık yaşayacağım diye türklüğümden ve atalarımın bu kadar uğraştığı yoldan geri dönmem. Napalım iyi değiliz diye bayrağı onlaramı teslim edelim?
Hayir oyle demek istemedim asla.

@Hans Hukukun %100 uygulanması, insan haklarina onem vermeleri. Modern bir yapisi olmasi. Herkese esit firsat esitligi saglanmasi. Bu acilardan hayat orada. Ortadogu da nerede boyle bir yer?

Son düzenleme: