Detaylar
Kim cevapladı?Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
O sırada tramvayda kapıya suratım yapışık şekilde okula giden ben. İstanbul parası olana güzeldir. Parası olmayan kalabalığı çeker.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 4
Somut kanıtıyım. İstanbul’un ne kadar yorduğunu defalarca kez dillendirdim.O sırada tramvayda kapıya suratım yapışık şekilde okula giden ben. İstanbul parası olana güzeldir. Parası olmayan kalabalığı çeker.
- Makaleler
- 1
Çok fazla nufüs, yoğun trafik, birbirinin tepesine çıkacak binalarıyla istanbul yorucu bir şehir.
İstanbul'dan en az 10 milyon adamı yurdun geneline dağıtacaksın, öyle olacak. Isparta'nın daha 500.000 nüfusu yok ve bir İstanbul'dan daha rahat.
Kaykaysürenkedi
Yetkin
İstanbul'dan en az 10 milyon adamı yurdun geneline dağıtacaksın, öyle olacak. Isparta'nın daha 500.000 nüfusu yok ve bir İstanbul'dan daha rahat.
İstanbul'a taşınan son 5-10 yıldaki insanları geri göndersinler olsun bitsin. Yolda yürüdüğüm kaldırımda bile trafik oluyor artık. Her yerde trafik var. Geçen gün koşu yapmaya çıkmıştım. Trafik ışıklarına 300M kalmıştı. Yanımda bir araç vardı o sıra. Ben 300M mesafeyi arabadan önce koşarak gittim. O adam benim koşarak geçtiğimi görse sinir krizi geçirir.