İstanbul'da bilgisayar toplayan kaliteli firma var mı?

reinaxe

Çalışkan
Yeni MSI Project Zero (sıfır kablo) sistem topladım. Kablolama vs. nasıl yapacağımı bilmiyorum, ilk kez toplayacağım. İstanbul içinde parçaları götürüp toplatabileceğim kaliteli bilindik firma var mı? (Vatan Bilgisayar, MediaMarkt, İtopya gibi)

Parçalar şu şekilde:
  • Anakart: B650M project Zero.
  • İşlemci: Ryzen 5 9600X.
  • Ekran kartı: RX 7800 XT Pure.
  • Sıvı soğutma: Thermalright frozen Horizon 360mm.
  • RAM: XPG Lancer 16x2 32 GB 6000MHz.
  • SSD: Xiocia 1TB.
  • PSU: MSI MAG A850GL ya da Enermax Revolution D. F. X 1350W.

Buraya sormak yerine haritalardan baksanız daha iyi olur. Örneğin "en yakın Vatan Bilgisayar" yazın yakın çevrede olanlar çıkar. Biz söylesek uzak kalacak bu sefer.
Bu işler asıl forumlarda döner. Forumlardan kaç kişinin bilgisayarını topladım sayısını hatırlamıyorum. Şehir dışına davet edilip gittiğim bile oldu. Buraya sormayacak da nereye soracak arkadaş ben onu merak ettim. Farkındaysanız adam "kalitleli" yazmış. Kalitelisini Google yorumlardan bulacak hali yok. Gelip buraya soracak.

İşinin ehli bir abimizdir. Arayıp giderseniz yardımcı olur. YouTube kanalı ve internet mağazası da mevcut.

Bilgisayar Modifiyesi:
https://g.co/kgs/qXeMjH2

Bu işler asıl forumlarda döner. Forumlardan kaç kişinin bilgisayarını topladım sayısını hatırlamıyorum. Şehir dışına davet edilip gittiğim bile oldu. Buraya sormayacak da nereye soracak arkadaş ben onu merak ettim. Farkındaysanız adam "kalitleli" yazmış. Kalitelisini Google yorumlardan bulacak hali yok. Gelip buraya soracak.

İşinin ehli bir abimizdir. Arayıp giderseniz yardımcı olur. YouTube kanalı ve internet mağazası da mevcut.

Bilgisayar modifiyesi:
Google Search

Kendini firma olarak görüyorsan tamam. Adam bilindik firma demiş parantez içinde zaten belirtiyor.
Sizin şehir dışına gitmeniz de biraz gezmenize bahane. Sen bilmediğin bir yerde fırına gideceksin. Konumdan açarsın fırınları görürsün. Birisi gelse sana kardeşim ben sana ekmek yaparım dese tanımadığın birine güvenmezsin.

Bilgisayar Modifiyesi:
Google Search
Açıkçası bireysek iş yaptırmış kişinin ağzından duymak daha güven verici o google yorumlara vs çok inanmıyorum bakıcam attığınıza sağolun yardım almak suç olmuş arkadaşında yukarda dediğine göre :)

Kendini firma olarak görüyorsan tamam. Adam bilindik firma demiş parantez içinde zaten belirtiyor.
Sizin şehir dışına gitmeniz de biraz gezmenize bahane. Sen bilmediğin bir yerde fırına gideceksin. Konumdan açarsın fırınları görürsün. Birisi gelse sana kardeşim ben sana ekmek yaparım dese tanımadığın birine güvenmezsin.
Süleyman bey sektörde bilinen biridir. Ticaretiyle, işçiliğiyle, profesyönelliğiyle on numara bir bilgisayar firması var.

Aksine, insanlar tanımadığına daha çok iş yaptırıyor :D Beni hiç tanımayan insanların şehirdışındaki evine gidip "yatılı" sistem toplamışlığım var. Karşınızdakine vereceğiniz güvene bağlı bu durum. Ben arkadaşa kendimi önermedim zaten, firma önerdim. Farkında iseniz "Ben toplarım!" gibi bir cümle yok mesajımda.

Süleyman bey sektörde bilinen biridir. Ticaretiyle, işçiliğiyle, profesyönelliğiyle on numara bir bilgisayar firması var.

Aksine, insanlar tanımadığına daha çok iş yaptırıyor :D beni hiç tanımayan insanların şehirdışındaki evine gidip "yatılı" sistem toplamışlığım var. Karşınızdakine vereceğiniz güvene bağlı bu durum. Ben arkadaşa kendimi önermedim zaten, firma önerdim. Farkında iseniz "ben toplarım!" gibi bir cümle yok mesajımda.

Aynen doğru söylüyorsunuz. Kusura bakmayın.

Konu sahibi demiş ki bilindik firmalar İstanbul'da var mı? Parantez içinde de örnekler vermiş. Ben de dedim ki örneğin sana en yakın Vatan Bilgisayar'ın yerini öğrenmek için buraya değil haritalar uygulamasına yaz.
Niye hala savunma yapıyorsunuz anlamadım. Süleyman bey dünya lideri olsun fark eder mi? İstanbul'daki firmaları soran kişiye Süleyman Bey'i mi önereceğiz? Ya da başka şehre gel bedava yapalım mı diyelim?
Bize nerede parçaları toplatabilirim? Bilindik güvenilir tanıdığınız var mı dese sizin dediklerinize katılırım. Yukarıda verdiğim fırın örneğini yaşıyoruz şu an. Bence bir daha okuyun.
Hala anlaşamazsak da cevap vermeyeceğim boşuna uzatmayalım birbirimizi anlamadık demek ki. Lakin dediklerime aynen katılıyorum haksız olduğumu da düşünmüyorum.

Geri
Yukarı Alt