İstanbul'da bir öğretmen görev yaptığı okulda öldürüldü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XEfe.Bey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    görev
Onlar da Arap kökenli. Zamanında Mısır'dan Firavun tarafından sürülmüşler.
Düşünceleri önemli. Arapların nasıl bir pislik olduğu belli kendilerinden olmayanlara tip tip bakarlar türkler gibi. Herkesin israili desteklemesini isterdim neredeyse bütün ülkeler israili destekliyor ama yinede çürükler var. O yobazlıkta o akıl bulunur mu?

İnanın genel olarak veya ön yargılı konuşmayı hiç sevmem, nefret ederim hatta. Ancak bu konu hakkında fikirimi değiştiremiyorum maalesef. Evet iyi insanlar vardır belki ama 20'si kötüyse 1'i iyi hocam, inanın böyle konuşmak istemiyorum ama olmuyor.

Çocuğun Arap olduğunu hiç bir haber kanalında duymadım. Gerçek ismi neymiş? bilen var mı?

Çocuğun Arap olduğunu hiç bir haber kanalında duymadım. Gerçek ismi neymiş? bilen var mı?

Iraklı olduğu belirtiliyor. Gerçi anlamamakta ısrar ettiğiniz için Irak yazısını gözünüz görmeyebilir.

Bu durumdan daha berbat olan şey ise ermeni bir gazetecinin bu ıraklıyı haklı bulması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…