Makaleler
1
İstanbul'da yabancı uyruklu bir öğrenci, liseden atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü İbrahim Oktugan'a silahla 5 el ateş etti.

Okul müdürü ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Son günlerdeki olaylarla birlikte okulların güvenlik açısından tehlikeli hale geldiği görülüyor. Güzel konuşan bir öğretmenin bir pislik yüzünden hayatını kaybetmesi ne acı verici. Mekanı cennet olsun. 🙁

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yapması gerekiyordu? Bu suçluyu okulda mı tutsaydı?

İyi de ben hocaya bir şey demedim ki. Attırmakta haklıydı. Hatta daha erken attırmalıydı. Atılmalarına yarımcı olup vesile olanlardan biri de bendim. Sadece araplar bizim hocayı suçlamaktalar şu anda. Bizimkinin de başına böyle bir şey gelmesini istemem anlamında söyledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İstanbul'da yabancı uyruklu bir öğrenci, liseden atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü İbrahim Oktugan'a silahla 5 el ateş etti.

Okul müdürü ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Son günlerdeki olaylarla birlikte okulların güvenlik açısından tehlikeli hale geldiği görülüyor. Güzel konuşan bir öğretmenin bir pislik yüzünden hayatını kaybetmesi ne acı verici. Mekanı cennet olsun. 🙁

Silahı alıp önüme gelen arapa ateş edeceğim sonunda, karekteri düzgün bir Arap yok bu dünyada, inanmıyorum varsa da kusura bakmayın. Bana göre hayvandan başka bir şey değiller.