Düşünceleri önemli. Arapların nasıl bir pislik olduğu belli kendilerinden olmayanlara tip tip bakarlar türkler gibi. Herkesin israili desteklemesini isterdim neredeyse bütün ülkeler israili destekliyor ama yinede çürükler var. O yobazlıkta o akıl bulunur mu?Onlar da Arap kökenli. Zamanında Mısır'dan Firavun tarafından sürülmüşler.
Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe
Üstün
Gerçek değil, bu senin gözlemin. Nerede gördünüz bu arapları? Yoksa ülkesinden kaçan kanunsuzlar mı bu araplar? Senin kendi ülkenin vatandaşı olan kanunsuzlar iyilik mi yapıyormuş? Her ülkede suçlu, arsız, namussuz var. Tüm milletler kötü öyleyse. Tüm milletler kötüyse bir milleti "kötü" diye göstermenin de bir anlamı yok çünkü tüm milletlerin kötü olması o diğer milleti de "normal" yapıyor. Değerlendirmeniz şimdi mantıklı geliyor mu? Kötü insanların ırkını belirleyip o milletten olan herkese kötü mü demeliyiz? Yoksa bu ırkından değil de o insanın zaten "kötü" olmasından kaynaklanıyor olmasın?
Somut veriler üzerinden konuşalım. Katar'da, Birleşik Arap Emirlikleri'nde, Umman'da, Bahreyn'de, Kuveyt'te ne kadar süreyle ne zaman bulundunuz ve kimler size nasıl bir kötülük yaptı?
İnanın genel olarak veya ön yargılı konuşmayı hiç sevmem, nefret ederim hatta. Ancak bu konu hakkında fikirimi değiştiremiyorum maalesef. Evet iyi insanlar vardır belki ama 20'si kötüyse 1'i iyi hocam, inanın böyle konuşmak istemiyorum ama olmuyor.
teknolojisefiri
Becerikli
Çocuğun Arap olduğunu hiç bir haber kanalında duymadım. Gerçek ismi neymiş? bilen var mı?
Okul müdürünü öldüren 17 yaşındaki saldırgan tutuklandı: İfadesi ortaya çıktı
İstanbul'da okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü İbrahim Oktugan'ı silahla vurarak öldüren Iraklı eski öğrenci Y.K., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Y.K.'nin ifadesinde 'İki tane mermi vardı ikisi de karnına geldi. Öldürme kastım yoktu, pişmanım.' dediği öğrenildi.
www.ntv.com.tr
Iraklı olduğu belirtiliyor. Gerçi anlamamakta ısrar ettiğiniz için Irak yazısını gözünüz görmeyebilir.
teknolojisefiri
Becerikli
Heykeli olan şahıstan bahsediyorsan kendisi Türk düşmanı hocam zaten.Bu durumdan daha berbat olan şey ise ermeni bir gazetecinin bu ıraklıyı haklı bulması.
Yeni konular
-
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-