Gece vardiyasındayım kafein de etki etmiyor eve geliyorum aşırı yorgunum bacak basamadım bugün bütün gün ayaktayım. İdmana gidemiyorum yeme de bozuldu fabrika yemeği ve evde ne varsa çok bunalıyorum keşke dünyaya gelmeseydim.
Gece vardiyasındayım kafein de etki etmiyor eve geliyorum aşırı yorgunum bacak basamadım bugün bütün gün ayaktayım. İdmana gidemiyorum yeme de bozuldu fabrika yemeği ve evde ne varsa çok bunalıyorum keşke dünyaya gelmeseydim.
Fabrikalarda maalesef çalışma şartları çok zor yani eğer emeğinizin karşılığını aldığınızı düşünmüyorsanız özel sektöre yönelebilirsiniz. Şahsen bende yaklaşık 11 ay kaldım bir mermer fabrikasında, ilk başlarda şartlar güzel geliyordu ama yolda 3 saat geçince ve eve gelince kendime zaman ayıramıyordum bende ayrıldım ve özel sektöre bakınıyorum şu aralar.
Sizin spor konularınızı görüyorum. Ama bu şekilde kendinize eziyet ediyorsunuz. Stres yaratıyorsunuz. Hayatın olağan akışında spora yer vermeyi öğrenmeniz gerekiyor. Diğer türlü uzun vadede size yarar mı sağlar zarar mı tartışılır. Her şeyi alışırsınız. Söylediğiniz gibi işe de yeni girmişsiniz. Vücut o tempoya alıştıktan sonra daha rahat gidersiniz.