İşten spora gidemiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kraxius
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 301
  • Etiketler Etiketler
    bozuk
Yer
İzmir
Gece vardiyasındayım kafein de etki etmiyor eve geliyorum aşırı yorgunum bacak basamadım bugün bütün gün ayaktayım. İdmana gidemiyorum yeme de bozuldu fabrika yemeği ve evde ne varsa çok bunalıyorum keşke dünyaya gelmeseydim.

Daha iyi iş bul yapabilrsn

Fabrikalarda maalesef çalışma şartları çok zor yani eğer emeğinizin karşılığını aldığınızı düşünmüyorsanız özel sektöre yönelebilirsiniz. Şahsen bende yaklaşık 11 ay kaldım bir mermer fabrikasında, ilk başlarda şartlar güzel geliyordu ama yolda 3 saat geçince ve eve gelince kendime zaman ayıramıyordum bende ayrıldım ve özel sektöre bakınıyorum şu aralar.

Sizin spor konularınızı görüyorum. Ama bu şekilde kendinize eziyet ediyorsunuz. Stres yaratıyorsunuz. Hayatın olağan akışında spora yer vermeyi öğrenmeniz gerekiyor. Diğer türlü uzun vadede size yarar mı sağlar zarar mı tartışılır. Her şeyi alışırsınız. Söylediğiniz gibi işe de yeni girmişsiniz. Vücut o tempoya alıştıktan sonra daha rahat gidersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…