İşten spora gidemiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kraxius
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 301
  • Etiketler Etiketler
    bozuk
Iş mi önemli? Güçlenmek için spora gitmen mi? Bunun bir farkına var önce.

Sen boksa başla. Doğası gereği sosyal bir ortam sunuyor. Motivasyon sağlaman kolay olur. Antrenmanları keyiflidir ve güçlü hissetme konusunda daha yardımcı olur.

Testo Taylan'ın bodybuild zengin işidir deyişi kulaklarımda çınlıyor. Ben eve geldiğimde en fazla 1-2 saatim kalıyor kendime. Bırak gymi izleyeceğim dizi bölümünü bile ucu ucuna bitiriyorum. İşe gitmiyorum yks çalışıyorum. Ara sıra günlük eşya (kumaş vs.) taşıma gibi işler yapıyorum. O günler direk yatağa atıyorum bazen duş almayı bile sabaha bırakıyorum.

Zengin demesindeki amaç hem takviye gıdalar hem de spor salonlarının pahalılığı. Evde de gayet güzel yapılır.

Yani şu konuya yapılan en mantıklı yorum belki de bu ama ısrarla bunu görmemesi daha doğrusu görmek istememesi aslında senin kendini nasıl bir ruh haline soktuğunu, kendini nasıl şartladığını gösteriyor. Lütfen sakin ol ve kendini bu kadar kasmayı bırak. Daha sonra sağlıklı düşünmeye çalış ve konudaki diğer yorumları göz önünde bulundur. Yüz yüze olsa sana daha güzel bir şekilde açıklama yapardım ama şu an dışarıda bir kafedeyim canım benim. O yüzden idare et @kraxius

Spor bence çok sıkıcı bir aktivite ve bir de üstüne işte sonra gidiyorsun. Zaman ölür o an yani. Bu yüzden gitmek istemiyor olabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…