Sen boksa başla. Doğası gereği sosyal bir ortam sunuyor. Motivasyon sağlaman kolay olur. Antrenmanları keyiflidir ve güçlü hissetme konusunda daha yardımcı olur.
Gece vardiyasındayım kafein de etki etmiyor eve geliyorum aşırı yorgunum bacak basamadım bugün bütün gün ayaktayım. İdmana gidemiyorum yeme de bozuldu fabrika yemeği ve evde ne varsa çok bunalıyorum keşke dünyaya gelmeseydim.
Testo Taylan'ın bodybuild zengin işidir deyişi kulaklarımda çınlıyor. Ben eve geldiğimde en fazla 1-2 saatim kalıyor kendime. Bırak gymi izleyeceğim dizi bölümünü bile ucu ucuna bitiriyorum. İşe gitmiyorum yks çalışıyorum. Ara sıra günlük eşya (kumaş vs.) taşıma gibi işler yapıyorum. O günler direk yatağa atıyorum bazen duş almayı bile sabaha bırakıyorum.
Testo Taylan'ın bodybuild zengin işidir deyişi kulaklarımda çınlıyor. Ben eve geldiğimde en fazla 1-2 saatim kalıyor kendime. Bırak gymi izleyeceğim dizi bölümünü bile ucu ucuna bitiriyorum. İşe gitmiyorum yks çalışıyorum. Ara sıra günlük eşya (kumaş vs.) taşıma gibi işler yapıyorum. O günler direk yatağa atıyorum bazen duş almayı bile sabaha bırakıyorum.
Yani şu konuya yapılan en mantıklı yorum belki de bu ama ısrarla bunu görmemesi daha doğrusu görmek istememesi aslında senin kendini nasıl bir ruh haline soktuğunu, kendini nasıl şartladığını gösteriyor. Lütfen sakin ol ve kendini bu kadar kasmayı bırak. Daha sonra sağlıklı düşünmeye çalış ve konudaki diğer yorumları göz önünde bulundur. Yüz yüze olsa sana daha güzel bir şekilde açıklama yapardım ama şu an dışarıda bir kafedeyim canım benim. O yüzden idare et @kraxius
Sizin spor konularınızı görüyorum. Ama bu şekilde kendinize eziyet ediyorsunuz. Stres yaratıyorsunuz. Hayatın olağan akışında spora yer vermeyi öğrenmeniz gerekiyor. Diğer türlü uzun vadede size yarar mı sağlar zarar mı tartışılır. Her şeyi alışırsınız. Söylediğiniz gibi işe de yeni girmişsiniz. Vücut o tempoya alıştıktan sonra daha rahat gidersiniz.