İtemsatış'tan satın alınan Fortnite hesabı çalındı

Hesabı asıl sahibine verirken kısıtlamaları kaldırıp veriyorlar o yüzden.

Bilmiyorum aracılı siteler berbat bir işlevseliğe sahip. Ben de hesap.com.tr den 10 bin oyunlu hesap aldım. Hesabın içindeki 10 bin oyunda +18 anime oyunu. Satıcıya söyledim bu hesap ne diye, +10 bin oyun var işte uzatma gibi usülsüz bir cevap verdi. Değmez yani. Ama site kendisi satarsa bak o alınabilir. Karşında muhatap olacağın birisi olur, bu da benim böyle yaşadığım bir andı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabı satın alalı 2-3 hafta oldu.

Satıcı adına Dava açarsam ilerleme kaydedebilir miyim?
Yani dava açabilirsiniz sadece asliye mahkemesinde harç + dosya masrafı çıkar 1.000 - 1.500 TL kadar. 1 sene 2 senede dava sürer, bir şeye bağlanır sonucunda.

O yüzden dedim zaten. Parası zaten gitti geri alamaz ama en azından hesabı kapattırabilirse parayı alan adamın da karı olmaz hesap gitmiş olur.
Öyle işlemiyor hocam o işler. Hesabım çalındı diyerek geri alıyor zaten firmalarda böyle durumları ciddiye alıp para yatırma potansiyeli olan hesapları kapatmazlar maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kapatıyorlar dolandırıcılık nedeniyle. Merak etmeyin.

Geçerli olacak ekran kayıtlarını aldıysanız, direk destek bileti açıp satıcıya şikayette bulunun.

Anladım teşekkürler hocam.

Dava açmanıza gerek yok, eğer haklıysanız ve kanıtlarınız varsa İtemsatış paranızı iade eder.

Ben hesabı almak için yarım gram altın bozdurmuştum. Satıcı ile konuştum mailin değiştiğine dair fotoğrafları da hızlıresim olarak gönderdim. "Bunlar kanıt değil." diyor. Parayı alamazsam Allah bin belasını versin o satıcının.

Sizin dediğinizi yapmaya çalışıyorum şu an fakat videoları linke yükleyemeye çalışıyorum.

Evet videoyu Streamlabs veya başka bir yere yükleyin linki atın.

Kanıt acaba nasıl bir şey bekliyor orasıda ayrı bir olay bilir kişi raporumu istiyor bu eleman.

Kanıt acaba nasıl bir şey bekliyor orasıda ayrı bir olay bilir kişi raporumu istiyor bu eleman.
Herşeyi videolu istiyolar ss kurtarmıyor böyle durumlarda. Çoğu sitede git şikayet et sen biz üstümüze düşen yükümlülüğü adli mercilere yaparız satıcı bilgileriyle ilgili diyip geçiyolar hesabın geri çekildiğine netleşirlerse.

Hesabı satın aldığım satıcı kanıt istiyor. Ben de satın alırken video, hesaba girerken video ve hesap çalındıktan sonra video çekmiştim. Satıcı hala kanıt istiyor bunları siz yapmışta olabilirsiniz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…