İtopya ve ServisPoint 1 aydır geri dönüş yapmıyor

Merhaba arkadaşlar,

İtopya üzerinden satın aldığım MSI MAG CoreLiquid B240 model sıvı soğutucum ilk yılında bozuldu, sorunlu çalışıyordu. Sistem BIOS'da çalışırken bile 60°C sıcaklık gösteriyordu. Yük altında 90-110°C'yi görüyordu. Ayrıca alışılmadık bir pompa sesi geliyordu. Tüm kurulum, MSI'ın resmi kılavuzuna göre yapıldı ve kullanıcı hatası yok. Aynı sorun MSI'ın kendi sitesinde de MAG CoreLiquid serisi için kronik üretim sorunu olarak tanımlanmış. (bkz: MSI soğutucu değişim sayfası)

11 Haziran:
Ürünü İtopya'ya kargoyla teslim ettim.

12 Haziran:
Kargo takibine göre ürün İtopya'ya ulaştı. İlk gönderdiğim teknik destek mailinde arıza açıklamasını unuttuğumu fark ettim, tekrar bilgilendirme yaptım.

26 Haziran:
İtopya sahiplik doğrulaması istedi. Faturayla doğruladım, “ürün fatura sahibine değişim/iade yapılır” bilgisi verildi. Tamam dedim. O günden beri (yaklaşık 15 gündür) hiçbir geri dönüş almadım.

1 aydır bilgisayarımı kullanamıyorum.
Sıvı soğutucu kronik arızalı, bu herkesin bildiği bir şey.
Parça tamir değil, değişim istiyorum.
İtopya'ya birçok defa ulaşmama rağmen halen çözüm sunulmadı.
Son olarak hem ServisPoint'e hem de MSI Türkiye'ye mail attım.
Eğer 16 Temmuz'a kadar çözüm sunulmazsa, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.
Bu modeli almayı düşünen varsa bir kez daha düşünsün. Servis süreci çok yavaş, iletişim zayıf. Kronik arızaya rağmen çözüm çok geç ilerliyor. 1 aydır mağdurum, bilgisayar kullanmam gerektiğinde kullanamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam servispointen.
Bu arkadaşa mail atın yardımcı oluyor.

Şimdi dediğiniz gibi mail attım.

MSI Türkiye bir halt yapmıyor haberin olsun. THH'ye başvur içlerinden geç yapabileceğin başka bir şey yok. ServisPoint'ten zamanında ben de çok çektim güzel dolandırdılar beni.

MSI Türkiye ve oner arslan ile iletişime geçtim değişim kararı verildi ve raporu geldi İtopya tarafından hala dönül yok yasal olarak muadili MSI 240mm sıvı soğutucu vermek zorunda bakalım ne zaman ses gelecek MSI Türkiye ve servis point oner arslana teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Hocam itopyada mevcut biletinizden değil yeni bilet açarak iletişime geçin aynı gün dönüş yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…