Hocam o arkadaş kendi süper antivirüsünü yapan arkadaş değil mi(!)
Hocam vallaha kendisi daha tasarım bile yapamıyor şu anki tasarımı başkası yapmış bir de her şey benim falan diyor ama daha ismi bile o koymamış.

Tasarım yapamıyor derken cidden yapamıyor.
1713189473005.webp

Hala kendisi tasarım yapsa böyle bir şey olacaktı.

Hocam vallaha kendisi daha tasarım bile yapamıyor şu anki tasarımı başkası yapmış bir de her şey benim falan diyor ama daha ismi bile o koymamış.

Tasarım yapamıyor derken cidden yapamıyor.
Eki Görüntüle 36439
Hala kendisi tasarım yapsa böyle bir şey olacaktı.

Antivirüsün bir kısmını yapay zekaya yaptırmış alın bu da kanıtı :D (arkadaş exeden IP çıkartabiliyormuş!)

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 74
Ruslara güvenmemek iyi ama bu konuda çok iyiler. Bir diğer önerim, BitDefender olacak.

Ben güven konusunu dert etmiyorum. Kardeşim yayıncı veya Cumhurbaşkanı değilseniz Rus antivirüsünden kaçınmanıza gerek yok. Zaten o kadar gizli çalışan biriyseniz maaşınız iyidir ve ESET kullanırsınız. Ben Avast kullanmış adamım o zaten beni cümle aleme sattı Kaspersky satmazsa öyle antivirüsün ta yani. Anlatabiliyor muyum? Ruslar benim girdiğim anatomi sitesini izlemek istiyorsa buyursun gelsin evime beraber izleyelim. Gizli saklısı olan ESET kullansın şirket tarzında iyi bir antivirüs. Ama normal ev kullanıcısı Kaspersky kullanmalı bence.

@Uyuyan Sincap Eğer aşırı paranoyaksa Windows bile kullanmamalı. Linux kullanmalı.

Paronayaklık değil de Cumhurbaşkanı gibi özel işlerle uğraşılmıyorsa zaten Rus ajanlar bizi neden umursasın? Haksız mıyım reis?

Ben oyun oynayan film izleyen biriyim gizlim saklım yok ismim soy ismim sadece nickname olarak gizli. Ama biraz arasa onu da bulur.

Zaten Norton ile bir karşılaştırma yapmıyorum az BitDefender falan kullan anlarsın. Kaspersky piyasadaki Av'lerin %90'ından daha hafif. Norton abartı hafif zaten.
Norton mu hafif oğlum? Sizin SSD galiba 65TB falan. 1TB SSD var, 32 GB DDR5 RAM var. Disk ve bellek kullanımı Nirvana'da. Bitdefender'a geçtim, disk yüzde 20 Max, Norton'da 100'ü buldu. RAM yani bellek yüzde 75'ti. En hafifi ESET'tir ve en iyisi de odur. Yani PC iyi değilse ESET en iyidir, üzülür Norton kullanırsa. Mininginden tut bir sürü olaya karıştı Norton. Avast'la AVG'yi zaten önermem, çok vukuatları var. Hafif, gerçek zamanlı koruması iyi olan, PC'yi yavaşlatmayan dersen, Rus'a da güvenmiyorsan ESET kalıyor seçenek. Gerçi 1 sene öncenin forumu bu ama yeni gördüm o yüzden ESET kullan geç. Norton kullanmaya başladıysan zaten bırakmışsındır şimdiye :D 16 GB RAM altıysa BitDefender kullanma zaten, en az 24 GB RAM lazım. Kaspersky'de en az 12 GB RAM lazım, 16'da bile yavaşlatır. Sağlam oyunlar oynuyorsan ESET en iyisi senin için. Hem Slovak kökenli, geçmişi temiz, hafif, hızlı ve sağlam koruyor. Bayağı agresif koruması var, bayağı proaktif yani ne olup bitiyor her şeyi söylüyor mis gibi.

Ücretli; Norton, ücretsiz ya da ücretli; AVG ya da Avira kullanabilirsin. Hepsi Norton ile aynı firmanın ürünleri. İyi antivirüslerdir.

Olum bu konuyu niye hortlattınız bu arada beni ifşalamaya çalışan adam en sevdiği yerden ban yiyince bizim sayemizde bıraktı. Panelci falan diyorlardı adama. Şu anda büyük bir youtube kanalı var ve yaşı küçük devam ediyor roblox videolarına. Eğer karıştırmadıysam bu eleman oydu. Yani pek ciddiye alınacak eleman değil. Birde Norton makine öğrenimi aşırı fazla yanlış pozitif veriyor.