Yok hocam vallaha ama minu diye karakter var falan hocam böyle tatlı bir karakter falan romantizm animelerini de takmam ama ergenlikten mi acaba bilemedim.
Çok da ergen ergen yaşta değilsin böyle şeyleri atlatabilmen gerek bağışıklık kazanmak istiyorsan Redo of Healer izlemen gerekli demedi deme. :sneaky:

Şu Anime'nin olayı neymiş be arkadaş. Alt tarafı bir Japon çizgi filmi işte. Bir aralar anime bağımlısı arkadaşım vardı ne zaman görsem Anime izlerdi evinde Anime kızı posterilerinden doluydu Kerata'nın. :D

Şu Anime'nin olayı neymiş be arkadaş. Alt tarafı bir Japon çizgi filmi işte. Bir aralar anime bağımlısı arkadaşım vardı ne zaman görsem Anime izlerdi evinde Anime kızı posterilerinden doluydu Kerata'nın. :D
Hocam izlemeyen anlamaz. 😀 Uyuşturucu gibi ama zarar vermeyeninden.

Şu Anime'nin olayı neymiş be arkadaş. Alt tarafı bir Japon çizgi filmi işte. Bir aralar anime bağımlısı arkadaşım vardı ne zaman görsem anime izlerdi evinde anime kızı posterilerinden doluydu Kerata'nın. :D

Hocam bende yok anime bağımlısı da değilim ama severim gene de bilemiyorum yani.

Ben de gantz diye bir anime izlemiştim. O animede adını vermek istemediğim bir olay vardı. Sürekli aklıma geliyordu midem bulanıyordu. Bir yakınımın başına gelir diye korkuyordum. O anime yüzünden animeleri bıraktım.

Hocam kaçıncı sefer oldu bu? Aynı konuyu açıp duruyorsunuz. Sizin sanırım gerçekten var bir psikoloğa ihtiyacınız. Orada aramanızı öneririm dermanı.

Hocam kaçıncı sefer oldu bu? Aynı konuyu açıp duruyorsunuz. Sizin sanırım gerçekten var bir psikoloğa ihtiyacınız. Orada aramanızı öneririm dermanı.

Hocam bu sefer psikolog hakkında konuşmak istedim ama ne kadar sorarsam sorayım kafam rahat etmiyor galiba.