- Makaleler
- 7
Kurumsal çözümler üreterek daha güzel kazançlar elde edebilirsin.
Örnek vermek gerekiyorse,
Ben bir sanayi şirketi kurdum ve 10 adet makinem var.
Bu makinelere USB ile dosya aktarmak istemiyorum ve hepsinin lan bağlantısı var ve ortak bir klasör üzerinden dosya alıp kullanabiliyorlar.
3 adet mühendis var ve bunlarda ortak klasör ile birirlerine dosya gönderiyorlar.
Tüm iş ağ altyapısı ve nas ile ilerleyebilir.
Tüm cihazlar arası internet bağlantısının kurulması ve bir ortak noktada bu cihazların Switch ile bağlanması.
Ekstra olarak firewall hizmeti verilebilir.
Sunucu kurulumu yapılabilir.
Mühendisler yurt dışına cıktıkları zaman VPN ile cihazlara rahatlıkla bağlanabilmeliler.
Firmaya satabileceğin hizmetler,
NAS.
Ağ kablosu.
Ağ kurulumu.
Firewall hizmeti.
Modem kurulumu.
Bulut hizmetleri.
Güvenlik kamerası altyapısı.
Veri yedekleme.
Kısacası şahıslara yönelik değilde firmalara yönelik kurumsal hizmetler verebilirsin.
Örnek vermek gerekiyorse,
Ben bir sanayi şirketi kurdum ve 10 adet makinem var.
Bu makinelere USB ile dosya aktarmak istemiyorum ve hepsinin lan bağlantısı var ve ortak bir klasör üzerinden dosya alıp kullanabiliyorlar.
3 adet mühendis var ve bunlarda ortak klasör ile birirlerine dosya gönderiyorlar.
Tüm iş ağ altyapısı ve nas ile ilerleyebilir.
Tüm cihazlar arası internet bağlantısının kurulması ve bir ortak noktada bu cihazların Switch ile bağlanması.
Ekstra olarak firewall hizmeti verilebilir.
Sunucu kurulumu yapılabilir.
Mühendisler yurt dışına cıktıkları zaman VPN ile cihazlara rahatlıkla bağlanabilmeliler.
Firmaya satabileceğin hizmetler,
NAS.
Ağ kablosu.
Ağ kurulumu.
Firewall hizmeti.
Modem kurulumu.
Bulut hizmetleri.
Güvenlik kamerası altyapısı.
Veri yedekleme.
Kısacası şahıslara yönelik değilde firmalara yönelik kurumsal hizmetler verebilirsin.