Detaylar
Kim cevapladı?Konuşan ses Jahrein değil ki? Başkasının sesi değil mi o?
Konuşan ses Jahrein değil ki? Başkasının sesi değil mi o?
Sesi kısık ve hasta doktor konuşmayı yasaklamış, o yüzden sesini yapay zekaya aktarmış ve oradan konuşuyor. Yayın başında açıklıyor.
Teşekkürler hocam bilgi için. Bu olayın başında Jahrein haklıydı ama kendi kendini haksız duruma düşürmüş.Sesi kısık ve hasta doktor konuşmayı yasaklamış, o yüzden sesini yapay zekaya aktarmış ve oradan konuşuyor. Yayın başında açıklıyor.
- Makaleler
- 62
Jahrein çok uzattı harbi bu konuyu.
Deniz744
Başarılı
Düzenlemeyi başa ekliyorum.
Sesi kısık ve hasta doktor konuşmayı yasaklamış, o yüzden sesini yapay zekaya aktarmış ve oradan konuşuyor. Yayın başında açıklıyor arkadaşlar.
Benim anlamadığım, bu verileri koruyamayan TurkNet olmasına rağmen en büyük küfürleri Recep Baltaş'ın işitmesi. Aynı hakaretleri neden TurkNet'in sahibine ya da güvenliğinden sorumlu kişilere etmiyor da Recep Baltaş'a ediyor? Tamam, Recep abi hata yaptı, bunun savunulacak bir tarafı yok ama sanki verileri direkt o sızdırmış gibi her yayında sövülmesi mide bulandırmaya başladı.
İlgili görsel ve video:
Eki Görüntüle 142979
https://kick.com/holyphoenix/videos/edf5bb93-8914-4fff-9666-c5a94a7d3d4c?t=31744
Klibin devamında da küfürlere devam ediyor ama klipte süre sınırı olduğu için tamamını alamadım, kendiniz bakabilirsiniz. Süre 8. saat 49. dakika ve sonrası.
Beni ilgilendirmiyor hanimefendi beni ilgilendirmiyor
Bu eleman en son her şeye sallayıp önce chate bakıp chatten destek alarak söven eleman değil miydi ya? Yine de saygım var kendisine. Deprem zamanında yardımı için.
Son düzenleyen: Moderatör:
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Yıldırım gülleye hakaret etmeyelim. En azından o saygın biri.Bu yıldırım gülleye benzeyen eleman çok boş konuşuyor. Haklı durumdayken kendini haksız duruma getiriyor.
Eki Görüntüle 142990
Hala bunu dışarda tutabilen adaletin de a.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Ev ve Yaşam Sofra ve mutfak ürünlerinde 1.500 TL'ye 500 TL indirim
- Fırsat Ekibi
-
-
-
Elektronik Lenovo LOQ 17IRX10 | i5-13450HX & RTX 5050 | 43.000 TL