Bu adam (Ahmet Sonuç) ne zaman birine küfür etse genelde kendisine değil annesine küfür ediyor. Aile değerlerine küfür edince puan mı kazanıyor anlayamıyorum.

1745416646695.webp

Bu adam çok konuşuyor.

Düzenlemeyi başa ekliyorum.
Sesi kısık ve hasta doktor konuşmayı yasaklamış, o yüzden sesini yapay zekaya aktarmış ve oradan konuşuyor. Yayın başında açıklıyor arkadaşlar.

Benim anlamadığım, bu verileri koruyamayan TurkNet olmasına rağmen en büyük küfürleri Recep Baltaş'ın işitmesi. Aynı hakaretleri neden TurkNet'in sahibine ya da güvenliğinden sorumlu kişilere etmiyor da Recep Baltaş'a ediyor? Tamam, Recep abi hata yaptı, bunun savunulacak bir tarafı yok ama sanki verileri direkt o sızdırmış gibi her yayında sövülmesi mide bulandırmaya başladı.

İlgili görsel ve video:

Eki Görüntüle 142979

https://kick.com/holyphoenix/videos/edf5bb93-8914-4fff-9666-c5a94a7d3d4c?t=31744

Klibin devamında da küfürlere devam ediyor ama klipte süre sınırı olduğu için tamamını alamadım, kendiniz bakabilirsiniz. Süre 8. saat 49. dakika ve sonrası

Ses neden yapay zeka gibi? Robot gibi konuşuyor.

Daha önceden de tartışma yaşadılar ve ikisinde de Recep Baltaş haksız fakat son olan olayda Jahrein işi çok başka yerlere çekmeye çalışıyor.

Jahrein - RB draması klasiklerdendir de, vallaha bu sefer patladım :rofl:

Jahrein işin iyice bokunu çıkarıyor. Finali çok merak ediyorum.

Jahrein - RB draması klasiklerdendir de, vallaha bu sefer patladım :rofl:

Jahrein işin iyice bokunu çıkarıyor. Finali çok merak ediyorum.

Recep Baltaş hakaret davası açsın diye uğraşıyor, açsınki bende ona KVKK'den dava açacağım diyordu bu TurkNet mevzuları ilk başladığında.