GodOfWar

Uzman
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Bizim orada Ramazanda bununla ezan sesi açmışlardı herkesin orucu bozulmuştu deli gibi sesi var cami minaresi böyle ses vermiyor :D

Evde fazla açamıyorum sesi, bilgisayarda kullanıyorum, ekolayzer programından güzel bir ayar yaptım, tatlı tatlı kullanıyorum. Bas ve tizleri gerçekten çok hoş. Bazen yazlığa giderken yanımda alıp sahilde kullanıyorum, sahilde istediğin kadar aç bir Allah'ın kulu gelip bir şey demiyor. :D

Evde fazla açamıyorum sesi, bilgisayarda kullanıyorum, ekolayzer programından güzel bir ayar yaptım, tatlı tatlı kullanıyorum. Bas ve tizleri gerçekten çok hoş. Bazen yazlığa giderken yanımda alıp sahilde kullanıyorum, sahilde istediğin kadar aç bir Allah'ın kulu gelip bir şey demiyor. :D
Kardeşimde Go 4 var bazen onu kullanıyorum en küçük model olmasına rağmen sesi çok yüksek cidden. JBL hoparlörlerinin bassları da çok iyi oluyor.

Kardeşimde GO 4 var bazen onu kullanıyorum en küçük model olmasına rağmen sesi çok yüksek cidden. JBL hoparlörlerinin bassları da çok iyi oluyor.

Kalite abi, şaşmaz, JBL'i bu konuda tek geçerim. Harman Kardon'da iyidir mesela, ürünleri pahalı olabilir ama kaliteli. Al senelerce kullan.