Detaylar
Kim cevapladı?Açıkçası yarıştırmak gibi bir niyetim yoktu birbirimizi, neden oraya çektiniz anlamadım. Pek tabii nefretiniz beni solluyor olabilir.Kendi kendine yeten bir ülke söyler misin? Hiç ama hiç yatırım almayan? Şirketlerden nefret ettiğimi söylemiştim, tekrar edeyim: Şirketler insanları önemsemezler, işverenler kanun çerçevesinde önemserler. Şirketler için insanlar bir veri parçasıdır. Şirketler konusunda sakın kapışma benimle komünistimsi dostum. Bi Silverhand idolü ile konuşuyorsun. Senin o hükümetin işçiye hak verecek önce.

Söylediklerim de oldukça basit. Yatırımcı kaçıyor dediniz, kaçmıyor dedim. Konuyu asıl mevzudan uzaklaştırmayalım.
Zaten kırabiliriz gibi bir düşüncem yok şimdilik. Realist olmak gerekli.Ben de şirketleri pek sevmiyorum. Ama günümüz düzeninde bunu kıracak bir ülke değiliz. Kırmaya çalıştığımız anda ülke afrikadan beter hale geliyor. Elimizden geldiğince yatırımcıları denetlemeliyiz Emekçi isçinin yanında olmalıyız. Ama hükümet bunu yapmıyorsa elbette yatırımcı bizi köle olarak görür. Orada işte hükümete tepkimizi koymalıyız ve daha çok işçi yanlısı partileri desteklemeliyiz.
Dediğim gibi araya girme amacım yatırımcının kaçtığına yönelik şahsen yanlış bulduğum bir kanıydı. Mesajınızın gerisine katılıyorum, siz de katılmışsınız zaten bana. <3
DNC doğrudan vatana ihanet içerisinde.Sınırdan kartelle anlaşıp ABD'ye iltica edenler veya etme planı olanlar, üzgün.![]()
Açılımı ne oluyor?
O da ayrı bir olay. Bir ülkenin vatandaşı olmak ve orada yaşamak için insan, ülkesini kötü göstermeye çalışmaz. Ayrıca, sınırdan girmekte ultra rezalet bir şey; insanda biraz vasıf olur be.
Democratic National Convention sanırım. Demokrat Parti Ulusal Kongresi türkçesi.
Bununla ne alakası var, anlamadım. Ben kanun falan sandım ilk başta.Democratic National Convention sanırım. Demokrat Parti Ulusal Kongresi türkçesi.
Arkadaş Bidenin Partisini vatana ihanetle suçlamış işte. Kişileri suçladığı belli kanun nasıl vatan ihanet etsin canlı değil.Bununla ne alakası var, anlamadım. Ben kanun falan sandım ilk başta.
O konu hakkında bilgim yok valla.Arkadaş Bidenin Partisini vatana ihanetle suçlamış işte. Kişileri suçladığı belli kanun nasıl vatan ihanet etsin canlı değil.
Emlakçı ve zombi başkan gördüğümüze göre, bence bir kadın başkan da görelim.
Amerika'ya bir Tansu Çiller lazım.
Hillary Clinton vardı ya
Yeni konular
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi