Darth AMD
Başarılı
Kablolama çok profesyonel olmadı, farkındayım; ama arka kapakla kasa arasında çok az boşluk var ve kasa genel olarak küçük. Elimden geldiğince uğraştım, ortaya bu çıktı. Sizce daha iyi olması için ne yapabilirim?
Ekran kartının fazlalık iki pinlik beslemesi üzerine bir şey yapamam hocam maalesef.
O çok uzun değil ki hocam.Onu ifade etmiyorum, kabloyu kasa arkasından önüne geçirirken anakart 24 pin kablosunu geçirdiğiniz boşluk yerine, ekran kartının altına denk gelen boşluktan geçirebilirsiniz ki ön tarafta daha az kablo gözükür.
Yukarıdan çeksem ne olur ki yarın deniyim ramler gelince.Oyle yaparsan CPU fanı sistemdeki herhangi bir sensöre gore dönebilir. Mümkünse onun referans noktasını CPU sıcaklığı yapmak gerek ama o zaman bütün sistem fanları da buna göre döner. Cogu zaten öyle ama bilemedim. CPU kablosun uzanıp oyle görünmesini engellemek cok zor. Düz şekilde çekmeye çalış.
Açıkta çok kablo var. Arka taraf tıkanıksa kabloları klipslerle bir araya toplayabilirsin. Bu hali salkım saçak denebilir.
O çok uzun değil ki hocam.
Yukarıdan çeksem ne olur ki yarın deniyim ramler gelince.
USB kablosu çözülmez ancak aşağıdan olan CPU fanı yukarı sıkıştırmayı bende düşünmüştüm. Sizin aşağıdaki kablodan kastinız şu Power LED HDD LED vs değil mi?
Elektrik bandı mı? Babaların kullandığı türde olan yani. Yarın alırsam dediğin mantıklı. Ben CPU fanlarının birini SYS_FAN2'ye takarsan bir şey olur mu böyle birleşik yapınca kabloları sarkıyor.
O USB 3.0 kablosunun şöyle bir durumu var gerçekten arkada bile çok uzun.Elektrik bandıyla sakın yapmayın gelecekte pişman olursunuz kabloları yapış yapış yapıyor. Ayrıca CPU fanları CPU fan a bağlı olmalı yoksa gidip de SYS fana takarsanız her zaman tam güçte çalışır kulağınız boşuna ağrırtek tek renklerdirdim kabloları ve geçecek yerleride belirttim o renkle.
Eki Görüntüle 146390
O USB 3.0 kablosunun şöyle bir durumu var gerçekten arkada bile çok uzun.