jackarmis

Uzman
Selam, 4 yıldır Kablonet kullanıcısıyım. Binama Kablonet'in fiberi gelmiş ve internetimi ücretsiz fibere geçireceklerdi. Fakat bugün eve geldiklerinde yapamadılar. Kabloyu çekemediklerini söylediler. Alttaki kutularının yerini değiştirerek çekebilirlermiş fakat bu imkansızmış bina eski olduğu için. Kutu sadece orada durabilirmiş. Bana 2 seçenek sundular.

1. Seçenek: Bina merdivenlerindeki mermer delinecek tüm binadan fiber öyle gelecek(bu imkansız, binada kimse buna izin vermez)

2. Seçenek: 12. katın merdiven dairesinden bodruma kadar bir kablo uzanacak(bina buna izin verebilir fakat çirkin bir görüntü, kimseye böyle bir rahatsızlık vermek istemiyorum)

Başka bir seçenek olmadığını çünkü alttaki internet şebekesinin yerinin değişmesinin imkansız olduğunu söylediler. Böyle bir durumda ne yapmalıyım, bana akıl verebilir misiniz? Halihazırda 100 megabit net, 20 Upload'ım var ama fibere geçerek online oyunlarda pingimi düşürmek istiyordum. Belki daha önce böyle bir şeyle karşılaşmış ve çözmüş biri çıkar diye konu açmak istedim. Zaman ayırıp yorum yazacak herkese şimdiden teşekkür ederim.

Doğal gaz borusu direkt vertical olarak dikey yukarı çıkıyorsa ufak bir delikle ona kelepçeyle sıkarak üste çıkarabilirsiniz. Öbür türlü kablo gizleyici ile yukarı çıkarabilirsiniz kötü gözükmez.

Doğal gaz borusu direkt vertical olarak dikey yukarı çıkıyorsa ufak bir delikle ona kelepçeyle sıkarak üste çıkarabilirsiniz. Öbür türlü kablo gizleyici ile yukarı çıkarabilirsiniz kötü gözükmez.
Ben dediklerinden bir şey anlamadım yeterli bilgiye sahip olmadığım için. Adamlara ne demeliyim? Doğal gaz borusuna baktılar ama onunda olmadığını söylediler

Ben dediklerinden bir şey anlamadım yeterli bilgiye sahip olmadığım için. Adamlara ne demeliyim? Doğal gaz borusuna baktılar ama onunda olmadığını söylediler

1755529032460.webp

Hocam bu kablo gizleyicilerden alacaksınız kablo için en uygununu alın en büyüğünü almayın yetiyorsa oldukça küçük fakat sıkıştırmayacak kadar alın, hiç göze batmaz benim binamdaki yol destekliyordu hiçbir duvarı kırmak falan gerekmedi girişten DSL yolundan çektiler odama kadar getirdiler.

Eki Görüntüle 175024

Hocam bu kablo gizleyicilerden alacaksınız kablo için en uygununu alın en büyüğünü almayın yetiyorsa oldukça küçük fakat sıkıştırmayacak kadar alın, hiç göze batmaz benim binamdaki yol destekliyordu hiçbir duvarı kırmak falan gerekmedi girişten DSL yolundan çektiler odama kadar getirdiler.
Zahmet olmazsa binandaki kablonun fotoğrafını atar mısın? Çünkü bana dedikleri şey tamamen farklı. 12. Kattan 1. kata kadar merdiven dairesinin boşluğundan kablo görünecek dendi