Detaylar
Kim cevapladı?Learnof 12
Üstün
- Makaleler
- 2
SF26 77
Üstün
Kaçtan aldınız hocam? Amazon'da şu an 1000 TL çünkü.
Learnof 12
Üstün
- Makaleler
- 2
Attığım linkten aldım hocam fakat ben araştırdığımda bu ürün Amazon üzerinde yoktu. Hatta hiçbir yerde stok yoktu. Fiyatı düşmüşken bir tane daha almak lazım.Kaçtan aldınız hocam? Amazon'da şu an 1000 TL çünkü.
Düzeltme: Şimdi kontrol ettim hocam da Amazon'da bulunan 1.5 metre gözüküyor. Benim aldığım 5 metreydi. Elektrikçi ile konuşmuştum bu durumu, kabloyu uzatamayız çünkü bunlar standart üretim demişlerdi. Kablonun uzunluğundan dolayı fiyat farkı var.
SF26 77
Üstün
Tamamdır hocam teşekkür ederim, niyetim var benim de birkaç ürün değişimine ama bütçe yok şu an. Malum IEM+Ravenfall Mousepad alınca 5.5 gitti orayaAttığım linkten aldım hocam fakat ben araştırdığımda bu ürün Amazon üzerinde yoktu. Hatta hiçbir yerde stok yoktu. Fiyatı düşmüşken bir tane daha almak lazım.
Düzeltme: Şimdi kontrol ettim hocam da Amazon'da bulunan 1.5 metre gözüküyor. Benim aldığım 5 metreydi. Elektrikçi ile konuşmuştum bu durumu, kabloyu uzatamayız çünkü bunlar standart üretim demişlerdi. Kablonun uzunluğundan dolayı fiyat farkı var.
Learnof 12
Üstün
- Makaleler
- 2
Tamamdır hocam teşekkür ederim, niyetim var benim de birkaç ürün değişimine ama bütçe yok şu an. Malum IEM+Ravenfall mouse pad alınca 5.5 gitti oraya![]()
Eğer alma düşünceniz var ise hocam ben tavsiye ederim. 2 monitör, televizyon, derdin dondurucu, 3D yazıcı, bilgisayar, modem ve birkaç adaptörü sorunsuz bir şekilde kaldırıyor. Artık elektrik kesintisi ve yıldırım düşen havalarda çekinmiyorum diyebilirim. Kablosunu istediğimiz gibi değiştirebilseydik 1.5M modelinden stoklamayı düşünürdüm.
Bu arada hayırlı olsun çok güzel bir mouse pad olduğunu biliyorum. Güzel günlerde kullanın.