Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 4 Şubat 2024
- Makaleler
- 7
archive.org'u deneyebilirsin yoksa maalesef interneti ve başka YouTube videolarını araştırarak bulmaktan başka çaren yok. Kanal sahibini de araştırabilirsin.
archive.org'u deneyebilirsin yoksa maalesef interneti ve başka YouTube videolarını araştırarak bulmaktan başka çaren yok. Kanal sahibini de araştırabilirsin.
Onu denedim, olmuyor maalesef.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 19
Çocukken severek dinlediğim bir müzik vardı fakat o müziğe erişmem için o videoya erişmem gerek ama video telifden kaldırılmış. Erişmemin bir yolu var mı?
Web archive gibi servisleri deneyebilirsin. Olmaz ise belki o videonun bir yedeği var ise YouTube'a yüklenmiş. Arayıp bulabilirsin onun dışında bir yolu yok maalesef
Renkli Klavye
Yetkin
- Makaleler
- 1
Video bir müzik klibi değil anladığım kadarıyla yoksa telif yemezdi, özel montaj değilse içerik film ya da dizi ismiyle aratarak, bölümlerine bakmanız gerekecek, oradan da Shazam benzeri bir eklenti var tarayıcıya kurulan onunla sesi tespit edebilirsin.
Eklenti:Aha Music Song Finder
Video bir müzik klibi değil anladığım kadarıyla yoksa telif yemezdi, özel montaj değilse içerik film ya da dizi ismiyle aratarak, bölümlerine bakmanız gerekecek, oradan da Shazam benzeri bir eklenti var tarayıcıya kurulan onunla sesi tespit edebilirsin.
Eğer aradığınız video popüler bir kanala ait ise youtube'a şöyle yazarsanız upload edenler mutlaka vardır. "X kanalı silinen bilmem ne videosu" şeklinde aratırsanız upload edenler vardır mutlaka.
Web archive gibi servisleri deneyebilirsin. Olmaz ise belki o videonun bir yedeği var ise YouTube'a yüklenmiş. Arayıp bulabilirsin onun dışında bir yolu yok maalesef![]()
Hepinize teşekkür ederim dostlar. Archive'den aramadan öte gidemedim lakin aradığım müziği biraz araştırdıktan sonra buldum. Teşekkür ederim hepinize