Iki ayrı TV için aldım. HDR, Dolby Vision, Dolby Atmos destekliyor. Plex'ten bilgisayardaki 4K filmleri stream edebiliyorum.
Diğer boxlara göre daha pahalı ama.
Evet hocam bunu önermiştim. Bizdeki ilk çıkan cihaz hala canavar gibi sorun yaşamadık hiç ve hala güncelleme alıyor. Satıcı CarreforSA sorun olacağını zannetmiyorum.
Iki ayrı TV için aldım. HDR, Dolby Vision, Dolby Atmos destekliyor. Plex'ten bilgisayardaki 4K filmleri stream edebiliyorum.
Diğer boxlara göre daha pahalı ama. Eki Görüntüle 19576
Herkese merhaba, Axen markalı televizyon ve Digitürk uydu alıcısı kullanıyoruz. Ben bu işlerden hiç anlamıyorum. İnternette yanlış veya karışık bilgiler dolaşıyor ve YouTube baksam sponsorluk kaynıyor, o yüzden güvenilir gelmediler. Netflix, YouTube veya Chrome gibi uygulamaları kullanabilmemize olanak sağlayan bir alet arıyoruz. Bunun için sanırım TV Box öneriyorlar. Bunun yerine daha pratik bir yol varsa önerirseniz yapabiliriz. Yoksa sadece bu olanakları TV Box sağlıyor diyorsanız kaliteli bir TV Box önerebilirseniz de müteşekkir oluruz.
Daha önce Dreamstar w4 kullanıyordum, Google L3 lisansı olmadığı için Nokia 8010 aldım. Bu cihaz tv box ların şahı bence.
Wifi 6 desteği var, işlemcisi diğer tv boxlardan daha hızlı, ram desteği lpddr4, diğerlerinin hepsi ddr3.
Eğer daha uygun bir cihaz düşünüyorsanız L3 lisansı olmasına dikkat edin. Eğer L1 lisanslı bir cihaz alırsanız Netflix, Amazon gibi video programlarında max 720p çözünürlük izleyebilirsiniz.
Daha önce Dreamstar w4 kullanıyordum, Google L3 lisansı olmadığı için Nokia 8010 aldım. Bu cihaz tv box ların şahı bence.
Wifi 6 desteği var, işlemcisi diğer tv boxlardan daha hızlı, ram desteği lpddr4, diğerlerinin hepsi ddr3.
Eğer daha uygun bir cihaz düşünüyorsanız L3 lisansı olmasına dikkat edin. Eğer L1 lisanslı bir cihaz alırsanız Netflix, Amazon gibi video programlarında max 720p çözünürlük izleyebilirsiniz.
Nokia Streaming Box 8000 4K UHD TV Box fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Nokia Streaming Box 8000 4K UHD TV Box en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.
Nokia Streaming Box 8000 4K UHD TV Box fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Nokia Streaming Box 8000 4K UHD TV Box en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.
Biraz tuzlu bir cihaz ama eğer kaliteli bir şey arıyorsanız kesinlikle denemelisiniz. Fırsat: Nokia Yayın Kutusu 8010, Android TV (Chromecast, HDMI, H.264, HEVC H.265, Netflix, Prime Video, Disney+), siyah https://amzn.eu/d/2eDpQlC