Kaliteli TV Box önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BurakBirinci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Bütçe
1000-1500 TL
Xiaomi iyi her gün kullanıyoruz. 1 yıl oldu neredeyse güncellemede alıyor.

Denk getirirsen Next Start 4K al. Geçen çok uyguna düşmüştü Mi Box'tan geçenler bile vardı.

Iki ayrı TV için aldım. HDR, Dolby Vision, Dolby Atmos destekliyor. Plex'ten bilgisayardaki 4K filmleri stream edebiliyorum.
Diğer boxlara göre daha pahalı ama.

Hocam, bu uygulamada örneğin Chrome indirip Twitter(X) kullanabilir miyiz mesela?

Denk getirirsen Next Start 4K al. Geçen çok uyguna düşmüştü Mi Box'tan geçenler bile vardı.
Iki ayrı TV için aldım. HDR, Dolby Vision, Dolby Atmos destekliyor. Plex'ten bilgisayardaki 4K filmleri stream edebiliyorum.
Diğer boxlara göre daha pahalı ama.
Eki Görüntüle 19576

Bunlarda güzel duruyor. Valla arkadaşlar çok kararsız kaldım ama fiyat olarak bir tık Xiaomi daha uygun gibi geldi, bilemedim. Çok kararsız kaldım.

Daha önce Dreamstar w4 kullanıyordum, Google L3 lisansı olmadığı için Nokia 8010 aldım. Bu cihaz tv box ların şahı bence.

Wifi 6 desteği var, işlemcisi diğer tv boxlardan daha hızlı, ram desteği lpddr4, diğerlerinin hepsi ddr3.

Eğer daha uygun bir cihaz düşünüyorsanız L3 lisansı olmasına dikkat edin. Eğer L1 lisanslı bir cihaz alırsanız Netflix, Amazon gibi video programlarında max 720p çözünürlük izleyebilirsiniz.

Bundan mı bahsediyorsunuz?

Linkini atma şansınız var mı hocam? Bu galiba dediğiniz.

Amazon
Biraz tuzlu bir cihaz ama eğer kaliteli bir şey arıyorsanız kesinlikle denemelisiniz. Fırsat: Nokia Yayın Kutusu 8010, Android TV (Chromecast, HDMI, H.264, HEVC H.265, Netflix, Prime Video, Disney+), siyah https://amzn.eu/d/2eDpQlC

Wifi6 yok o modelde, günümüz için büyük eksiklik bence. İşlemci, ram ve depolama da düşük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…