Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1000-1500 TL
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Evet hocam bunu önermiştim. Bizdeki ilk çıkan cihaz hala canavar gibi sorun yaşamadık hiç ve hala güncelleme alıyor. Satıcı CarreforSA sorun olacağını zannetmiyorum.
İsterseniz bu cihazıda tercih edebilirsiniz kutu değil Stick. Satıcı ise MediaMarkt.
Hocam, bu uygulamada örneğin Chrome indirip Twitter(X) kullanabilir miyiz mesela?
Denk getirirsen Next Start 4K al. Geçen çok uyguna düşmüştü Mi Box'tan geçenler bile vardı.
Iki ayrı TV için aldım. HDR, Dolby Vision, Dolby Atmos destekliyor. Plex'ten bilgisayardaki 4K filmleri stream edebiliyorum.
Diğer boxlara göre daha pahalı ama.
Eki Görüntüle 19576
Bunlarda güzel duruyor. Valla arkadaşlar çok kararsız kaldım ama fiyat olarak bir tık Xiaomi daha uygun gibi geldi, bilemedim. Çok kararsız kaldım.
RazoRR
Başarılı
Daha önce Dreamstar w4 kullanıyordum, Google L3 lisansı olmadığı için Nokia 8010 aldım. Bu cihaz tv box ların şahı bence.Herkese merhaba, Axen markalı televizyon ve Digitürk uydu alıcısı kullanıyoruz. Ben bu işlerden hiç anlamıyorum. İnternette yanlış veya karışık bilgiler dolaşıyor ve YouTube baksam sponsorluk kaynıyor, o yüzden güvenilir gelmediler. Netflix, YouTube veya Chrome gibi uygulamaları kullanabilmemize olanak sağlayan bir alet arıyoruz. Bunun için sanırım TV Box öneriyorlar. Bunun yerine daha pratik bir yol varsa önerirseniz yapabiliriz. Yoksa sadece bu olanakları TV Box sağlıyor diyorsanız kaliteli bir TV Box önerebilirseniz de müteşekkir oluruz.
Wifi 6 desteği var, işlemcisi diğer tv boxlardan daha hızlı, ram desteği lpddr4, diğerlerinin hepsi ddr3.
Eğer daha uygun bir cihaz düşünüyorsanız L3 lisansı olmasına dikkat edin. Eğer L1 lisanslı bir cihaz alırsanız Netflix, Amazon gibi video programlarında max 720p çözünürlük izleyebilirsiniz.
Daha önce Dreamstar w4 kullanıyordum, Google L3 lisansı olmadığı için Nokia 8010 aldım. Bu cihaz tv box ların şahı bence.
Wifi 6 desteği var, işlemcisi diğer tv boxlardan daha hızlı, ram desteği lpddr4, diğerlerinin hepsi ddr3.
Eğer daha uygun bir cihaz düşünüyorsanız L3 lisansı olmasına dikkat edin. Eğer L1 lisanslı bir cihaz alırsanız Netflix, Amazon gibi video programlarında max 720p çözünürlük izleyebilirsiniz.
Nokia Streaming Box 8000 4K UHD TV Box Fiyatı ve Özellikleri
Nokia Streaming Box 8000 4K UHD TV Box fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Nokia Streaming Box 8000 4K UHD TV Box en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.
Bundan mı bahsediyorsunuz?
RazoRR
Başarılı
Hayır bu alt modeli, bahsettiğim model 8010. Türkiye sitelerinde satışı yok henüz, Amazon'dan alabilirsiniz.![]()
Nokia Streaming Box 8000 4K UHD TV Box Fiyatı ve Özellikleri
Nokia Streaming Box 8000 4K UHD TV Box fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Nokia Streaming Box 8000 4K UHD TV Box en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
Bundan mı bahsediyorsunuz?
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Hayır bu alt modeli, bahsettiğim model 8010. Türkiye sitelerinde satışı yok henüz, Amazon'dan alabilirsiniz.
Linkini atma şansınız var mı hocam? Bu galiba dediğiniz.
Amazon
8000 ile çok farkı yoksa 8000 de tercih edilebilir bence.
Edit:
Farkı var mış bayağı.
Nokia Streaming Box 8010 - Nokia Streaming Box 8000 Karşılaştırması - Epey
Epey - Nokia Streaming Box 8010 - Nokia Streaming Box 8000 özellik ve fiyat karşılaştırması
RazoRR
Başarılı
Biraz tuzlu bir cihaz ama eğer kaliteli bir şey arıyorsanız kesinlikle denemelisiniz. Fırsat: Nokia Yayın Kutusu 8010, Android TV (Chromecast, HDMI, H.264, HEVC H.265, Netflix, Prime Video, Disney+), siyah https://amzn.eu/d/2eDpQlC
Wifi6 yok o modelde, günümüz için büyük eksiklik bence. İşlemci, ram ve depolama da düşük.8000 ile çok farkı yoksa 8000 de tercih edilebilir bence.
Edit:
Farkı var mış bayağı.
Nokia Streaming Box 8010 - Nokia Streaming Box 8000 Karşılaştırması - Epey
Epey - Nokia Streaming Box 8010 - Nokia Streaming Box 8000 özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
İstanbul içi yurt dışı iPhone satan mağaza veya telefoncu önerisi
- İskenderBüyük