Ben bu kalp ifadesini bildirimlerimde görünce "beğenmedim" ifade ile çok karıştırıyorum. Zamanla alışırım diyordum ama alışamadım. Dışı beyaz, içi kırmızı olacak şekilde düzenlense daha iyi olmaz mı? Şöyle yani:
Veya daha farklı da olabilir. Yanındaki "beğenmedim" ifadesini andırmasın, yeterli.
Açık pembe iyi durdu bi tık. Diğerleri koyu modda belli olmuyor, açık mod temada mor ve mürdüm güzel durabilir ama koyu mod kullananların sayısının daha fazla olduğunu ve her iki temada da iyi gözüken bir şey olması gerek. O yüzden beyaz arka plan kırmızı kalp de açık temada garip durabilir. Pembe arka plan bi iyi geldi gözüme.
Açık pembe iyi durdu bi tık. Diğerleri koyu modda belli olmuyor, açık mod temada mor ve mürdüm güzel durabilir ama koyu mod kullananların sayısının daha fazla olduğunu ve her iki temada da iyi gözüken bir şey olması gerek. O yüzden beyaz arka plan kırmızı kalp de açık temada garip durabilir. Pembe arka plan bi iyi geldi gözüme.
Mobilde kırmızı ve pembe renkler birbirine benziyor.
Renkleri ayırt etmek için renk canlılığı ayarını fullemek gerekiyor, pembe yerine alternatif bakılmalı.