Ben de öyle düşünüyorum. Hiç yoktan şubat ayında babaannemi 40 gün sonra da dedemi kaybettim. Ben de 5 doz vuruldum ileride ne olacak göreceğiz.
Detaylar
Kim cevapladı?MiniRayss
Uzman
Peki aklımda şöyle bir şey canlandı;
Dünya da bu kadar insan vuruldu aşı ve vurulmayanların sayısı 1/10 civarı. Vurulanlar vefat ediyorsa bu %10 luk kısım ne yapacak? TWD mi yaşanacak
merak ediyorum, umarım kimsenin başına bir şey gelmez.
Dünya da bu kadar insan vuruldu aşı ve vurulmayanların sayısı 1/10 civarı. Vurulanlar vefat ediyorsa bu %10 luk kısım ne yapacak? TWD mi yaşanacak
nomad.aka 1
Yetkin
Ben daha çok devletin işi gibi görüyorum. Bursa'lıyım bozbey geldikten sonra daha çok ambulans görmeye başladım. Diğer başkanı değişen şehirlerde de böyle mi bilmiyorum (Balıkesir İzmir) hani belediye başkanı değişince hasta sayısı arttı iyi yönetemiyorlar gibi bir şey yapmayamı çalışıyorlar.
15 yaşında bir kız asi sonrası kalp krizi geçirip öldü. Tanıdığım birisinin kızıydı. Şok oldum ama 3 doz aşı yaptırmıştım bile. Psikolojik mi bilmiyorum ama o süreçte kalp ağrıları başladı. Toplamda 4 hastane gezdim. Bunlar araştırma hastaneleriydi. Pendik'ten tutun Mugla'ya kadar, Etlik de dahil. Kalbimde hiçbir sorun çıkmadı ki en son subaylik için kontrole gittiğimde de cok iyi denildi. Bu konuda ne desem bilemiyorum.
MiniRayss
Uzman
"Kırdığın yerden kırıl" adlı kitap da yazar şöyle demişti, bilmiyorum ilgisi var mı diye fakat söylemek istedim;15 yaşında bir kız asi sonrası kalp krizi geçirip öldü. Tanıdığım birisinin kızıydı. Şok oldum ama 3 doz aşı yaptırmıştım bile. Psikolojik mi bilmiyorum ama o süreçte kalp ağrıları başladı. Toplamda 4 hastane gezdim. Bunlar araştırma hastaneleriydi. Pendik'ten tutun Mugla'ya kadar, Etlik de dahil. Kalbimde hiçbir sorun çıkmadı ki en son subaylik için kontrole gittiğimde de cok iyi denildi. Bu konuda ne desem bilemiyorum.
Kalbim ağrıdığı için doktor arkadaşıma gittim ve sonuçları alırken doktor bana şunu sordu;
- Daha önce hiç bir insan için üzüldünüz mü, sevdiğinizi kaybettiniz mi?
Evet dedi yazar.
Meğer kalp ağrısı o yüzdenmiş, kalbinde bir sorun çıkmamış yapılan testlerde, bazı ağrılar duygusallıktan, vijdandan ve yaşanmışlıktan da olur.
dedi kitabında.
Genç insanların hayatin başında bu hayata veda etmeleri insani çok üzüyor..."Kırdığın yerden kırıl" adlı kitap da yazar şöyle demişti, bilmiyorum ilgisi var mı diye fakat söylemek istedim;
Kalbim ağrıdığı için doktor arkadaşıma gittim ve sonuçları alırken doktor bana şunu sordu;
- Daha önce hiç bir insan için üzüldünüz mü, sevdiğinizi kaybettiniz mi?
Evet dedi yazar.
Meğer kalp ağrısı o yüzdenmiş, kalbinde bir sorun çıkmamış yapılan testlerde, bazı ağrılar duygusallıktan, vijdandan ve yaşanmışlıktan da olur.
dedi kitabında.
Yeni konular
-
-
-
Çözüldü FIFA 22 DirectX 11 ile nasıl çalıştırılır?
- akinjinakininakinakisi
-
-
-