Dövme. Daha iyi taktik var. Elindekini oyuncu telefonu, PUBG'yi Brawl Stars'ı yüksek fpslerde oynarsın de kendisi geçer. İşe yaramazsa onu yap.

POCO F4 60 FPS veriyor PUBG Mobile'de, 11T 120 yemez bu numarayı. :D telefonla pek bir işim yok zaten sosyal medya harici.

Katılıyorum, F/P telefonlar sonuçta. Açıkçası çok fotoğraf çekmiyorum, hatta hiç denilebilir. Merak ettiğimden dolayı bu konuyu açtım.

POCO X ve F serisi zaten oyuncu ağırlıklı olduklarından kameralarından pek bir şey beklememek lazım.

POCO F4 60 FPS veriyor PUBG Mobile'de, 11T 120 yemez bu numarayı. :D telefonla pek bir işim yok zaten sosyal medya harici.

Tüh eskiden bize iki tane 10'luk verip elimizdeki 50/100 TL'yi alırlardı şimdiki nesil bunu nasıl yemez :D

Poco F4, Omnivision OV64B 1/2" boyutunda bir sensor kullaniyor Main Camerada. On kamerada ise Sony IMX596 1/2" kullaniyor.

Mi 11T ise Samsung S5KHM2 1/1.52" boyutunda bir sensor kullaniyor Main Camerada. On kamerada ise, Omnivision OV16A10 1/3.06" boyutunda bir sensor kullaniyor.

Video performanslarini kiyaslarsak, 11T daha basarili. Aralarinda bir yillik bir fark var.

Kisaca toparlamak gerekirse; Video cekimi ve Main Camerada Mi 11T. Selfie Camerada ise Poco daha iyi. 11T'nin on kamerasi pek iyi degil. Arada da fark var yani. Hangi kamerayi daha cok kullaniyorsan onu tercih et.

POCO F4, omnivision OV64b 1/2" boyutunda bir sensor kullaniyor main camerada. On kamerada ise Sony IMX596 1/2" kullaniyor.

Mi 11t ise Samsung S5KHM2 1/1.52" boyutunda bir sensor kullaniyor main camerada. On kamerada ise, omnivision OV16A10 1/3.06" boyutunda bir sensor kullaniyor.

Video performanslarini kiyaslarsak, 11t daha basarili. Aralarinda bir yillik bir fark var.

Kisaca toparlamak gerekirse; video cekimi ve main camerada mi 11t. Selfie camerada ise POCO daha iyi. 11T'nin on kamerasi pek iyi degil. Arada da fark var yani. Hangi kamerayi daha cok kullaniyorsan onu tercih et.

İki telefonda elimde mevcut hocam. Merak ettiğim için açmıştım konuyu, teşekkürler.

OIS olmaması kötü. Birde ekran özellikleri aynı olsa da, bana 11T'nin ekranı daha akıcı ve iyi geldi nedense.
OIS'e cok takilma. OIS olupta vasat videolar ceken telefonlar var. Poco bunlardan biri. 11T'nin ekraninin daha akici gelmesinin sebebi Mi serisinde animasyonlarda daha basarili olmasi Xiaomi'nin. Poco animasyon isini beceremiyor.

OIS'e cok takilma. OIS olupta vasat videolar ceken telefonlar var. Poco bunlardan biri. 11T'nin ekraninin daha akici gelmesinin sebebi Mi serisinde animasyonlarda daha basarili olmasi Xiaomi'nin. Poco animasyon isini beceremiyor.
iPhone 15 vardı onu ihtiyaç dolayısıyla satıp idarelikten F4 almıştım. Yakın zamanda S24 FE düşünüyorum. Kamerasının fiyatına göre çok iyi olduğunu duymuştum.