tear

Üstün
Makaleler
34
Kendimi bildim bileli en büyük hayalim orduya katılmak, bu yüzden üniversite okumaya düşünmüyorum. Bu arada bahsettiğim ordu Kanada ordusu, piyade olarak katılmak istiyorum ama testlerden kalırsam diye korkuyorum. Ordunun yarısı zaten sıska, gay insanlardan oluşuyor, aşağılamak için söylemiyorum gerçekten öyle. Çoğu sırf aç kalmamak için orduya giriyor, kendi arkadaşlarımdan biliyorum. Ben ise her gece orduya katılma hedefi ile yatıp kalkıyorum, fazla mı kafaya takıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen geçen konuda bana milliyetçilik postası koyup senden çok vergi veriyorum demiyor muydun? Daha üniversite yaşına bile gelmedin mi? Çok ilginç çarsın vallaha.

Kanada ordusunda kendin de demişsin, ordu deneyimi bekleme. Göstermelik, hiçbir işe yaramayan bir ordu. Kiminle savaşacaksın? Ne tehlike var? ABD'yle mi? Kara sınırın yok ki? Dünyanın en mutlu ülkelerinden birinde orduya gidip gaylere şınav çektirteceksin başka da bir şey yapmazsın. Çok film izlemişsin sen.

Senin istediğin ordu deneyimi ABD ordusunda olur, Rus ordusunda olur, Türk ordusunda olur. Öyle dünyanın en rahat ülkelerinde orduya gitmek bomboş iş.

İnşallah en yakın zamanda gidersin, ülke senin gibi birinden kurtulur, bu ülkeye kendi ülkesini satıp diğer kıtadan alakası olmayan ülkeye gidip askerlik yapmak isteyenler yerine kendi doğup büyüdüğü devletin beslediği ülkesi için canını verecekler lazım, umarım en yakın zamanda gidip sende kurtulursun bizde kurtuluruz.

İnşallah en yakın zamanda gidersin, ülke senin gibi birinden kurtulur, bu ülkeye kendi ülkesini satıp diğer kıtadan alakası olmayan ülkeye gidip askerlik yapmak isteyenler yerine kendi doğup büyüdüğü devletin beslediği ülkesi için canını verecekler lazım, umarım en yakın zamanda gidip sende kurtulursun bizde kurtuluruz.
Ben zaten Kanada’da yaşıyorum dostum ne anlatıyorsun puahah.

Ben zaten Kanada’da yaşıyorum dostum ne anlatıyorsun puahah.
Yemin ederim çok mutlu oldum, ülke senin gibi birinden kurtulmuş oldu (bir kişide olsa) umarım ömrünün geri kalanında orada yaşamaya devam edersin 👋
Yanlış anlaşılmasın benimde yurt dışında yaşama hayalim var, ama gitsem bile yılda 2 kere Türkiye'ye gelirim amacım orada yaşamak elalemin ordusuna katılıp ülkeme ihanet etmek değil.

Yemin ederim çok mutlu oldum, ülke senin gibi birinden kurtulmuş oldu (bir kişide olsa) umarım ömrünün geri kalanında orada yaşamaya devam edersin 👋
Yanlış anlaşılmasın benimde yurt dışında yaşama hayalim var, ama gitsem bile yılda 2 kere Türkiye'ye gelirim amacım orada yaşamak elalemin ordusuna katılıp ülkeme ihanet etmek değil.
Teşekkür ederim dostum yanlış anlamadım senin fikrin saygı duyarım.