Zaten bizim arkadaşların zihni çok normal değil de. Şimdi düşününce haklısınız.

Hocam ben gerçekten gereksiz ilgi veriyorum sanırım müsait olduğum an yazıyorum telefonu aç kapa aç kapa tuş bozuldu neredeyse sürekli kontrol etmekten.

@sndwchmaker @3428 @John Moyer ve diğer cevap veren değerli hocalarım o zaman kız dalga mı geçiyor kendince?

Dalga geçmiyordur da büyük ihtimal hem maddi hem manevi olarak senden yararlanmaya çalışıyor bu kızla bence direk iletişimi kes.

Hoşlandığınızı söylediniz ve 2 - 3 gündür bu cevabınıza ciddi cevap vermiyorsa sizce ne demek istiyor olabilir? TC kızı için liste önemlidir ona yürüyenleri liste gibi aklına dizer koşulları en iyi olanı seçer, siz koşula uygun değilsiniz ve listede alt sıralarda olabilirsiniz, bas engeli geç daha ne diyelim burada.

Hoşlandığınızı söylediniz ve 2 - 3 gündür bu cevabınıza ciddi cevap vermiyorsa sizce ne demek istiyor olabilir? TC kızı için liste önemlidir ona yürüyenleri liste gibi aklına dizer koşulları en iyi olanı seçer, siz koşula uygun değilsiniz ve listede alt sıralarda olabilirsiniz, bas engeli geç daha ne diyelim burada.
Çok tecrübesizim, şimdi mantıklı geldi dedikleriniz.

Aynı sınıftan çok kötü.
O kız şu an seni arkadaşlarına anlatmıştır konuşuyorlardır senin hakkında. 12'yi yeni bitirdim yanımda 2 sene aynı kız oturdu. Her teneffüs başka kız gelip dedikodu yapıyorlardı. Bana soruyor arada olur mu kanka diye. Ben çoğuna olmaz diyordum bizim niyet belli olduğu için😂.( arkadaşımı yedirmem. Tabii 2 tane çocuk yakışıklı diye dinlemedi gitti ağzının payını aldı ama yapacak bir şey yok.)
Kısaca demem o ki daha fazla milletin ağzına laf olmaktansa yavaşça aradan çekil.