Saruman Paşa
Uzman
Aynı sınıftayız.Güzel arkadaşım bu kızla kaç kere vakit geçirdin de kızdan hoşlandığını söylüyorsun.
Aynı sınıftayız.Güzel arkadaşım bu kızla kaç kere vakit geçirdin de kızdan hoşlandığını söylüyorsun.
Zaten bizim arkadaşların zihni çok normal değil de. Şimdi düşününce haklısınız.
Hocam ben gerçekten gereksiz ilgi veriyorum sanırım müsait olduğum an yazıyorum telefonu aç kapa aç kapa tuş bozuldu neredeyse sürekli kontrol etmekten.
@sndwchmaker @3428 @John Moyer ve diğer cevap veren değerli hocalarım o zaman kız dalga mı geçiyor kendince?
Çok tecrübesizim, şimdi mantıklı geldi dedikleriniz.Hoşlandığınızı söylediniz ve 2 - 3 gündür bu cevabınıza ciddi cevap vermiyorsa sizce ne demek istiyor olabilir? TC kızı için liste önemlidir ona yürüyenleri liste gibi aklına dizer koşulları en iyi olanı seçer, siz koşula uygun değilsiniz ve listede alt sıralarda olabilirsiniz, bas engeli geç daha ne diyelim burada.
Bende uzatmayı seven bir insan değilim zaten kız rahatsız olmasın diye 2. Kez bile sormadım.İlgi için sizi kullanıyor ya da yedekte tutuyor. Ne olacaksa olsun net olun.
Kız rahatsız olmasın diye kendiniz rahatsız olmayı göze almayın hocam.Bende uzatmayı seven bir insan değilim zaten kız rahatsız olmasın diye 2. Kez bile sormadım.