Aynı sınıftan çok kötü.
O kız şu an seni arkadaşlarına anlatmıştır konuşuyorlardır senin hakkında. 12'yi yeni bitirdim yanımda 2 sene aynı kız oturdu. Her teneffüs başka kız gelip dedikodu yapıyorlardı. Bana soruyor arada olur mu kanka diye. Ben çoğuna olmaz diyordum bizim niyet belli olduğu için😂.( arkadaşımı yedirmem. Tabii 2 tane çocuk yakışıklı diye dinlemedi gitti ağzının payını aldı ama yapacak bir şey yok.)
Kısaca demem o ki daha fazla milletin ağzına laf olmaktansa yavaşça aradan çekil.

Gülsünler bana ne bu arada. Salak kızları düşünürsem yaşayamam bu hayatı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok tecrübesizim, şimdi mantıklı geldi dedikleriniz.
Hocam bu ilişki mevzularında bende tecrübeli değilim, üniversite 2 sınıfım ve sana şunu söyleyeyim benim gördüğüm ölçtüğüm kadarı ile ülkede ilişki resmen emlakçılık/galericilik gibi olmuş :D, hani hoşlanmaktır, bir hayal kurup kime ne derse desin peşinden gitmektir bu ülkede kızlar bu kafada değil, misal bir erkek yürür kıza, kızda bir sürü kafada değerlendirme yapar hatta ve hatta çoğunun çevrem bu çocuğu nasıl görür diye bile değerlendirir, diğer ülkelerde de tabii böyle şeyler var da bizim ülkede bu durumun oranı çok yüksek.

Domates mi seçiyor? Neden kararsız kalmış?
Bende emin olamadım domates alırken bile kararsız kalmazsın aslında.

Hocam bu ilişki mevzularında bende tecrübeli değilim, üniversite 2 sınıfım ve sana şunu söyleyeyim benim gördüğüm ölçtüğüm kadarı ile ülkede ilişki resmen emlakçılık/galericilik gibi olmuş :D, hani hoşlanmaktır, bir hayal kurup kime ne derse desin peşinden gitmektir bu ülkede kızlar bu kafada değil, misal bir erkek yürür kıza, kızda bir sürü kafada değerlendirme yapar hatta ve hatta çoğunun çevrem bu çocuğu nasıl görür diye bile değerlendirir, diğer ülkelerde de tabii böyle şeyler var da bizim ülkede bu durumun oranı çok yüksek.
Hocam kızlar aşırı sinir bozucu. Bir kısmı feminizm b#ku yerken diğerleride keko gibi takılıyor. Normal kız kaç tane ülkede bana sorsanız elle gösterebileceğim kadardır.

Ya hocam geçen gün bir kızın ses kaydını dinledim, arkadaşla konuşurken arkadan onun sesi de kaydedilmiş. Ne diyor biliyor musun? Parası da var aslında olabilir ondan.