Spora 1.5 aydır gidiyorum. Haftada 3 gün gidebiliyorum. İtiş, çekiş ve bacak olarak ayırdım. Haftada 1 kez çalıştırıyorum her kas grubunu. Gelişme sağlayabilir miyim yoksa 3 gün Full body yapıp kasları 3 kez mi çalıştırmalıyım?

Haftada 1 güçlü kasılma>haftada 3 güçsüz kasılma. İdeali her kas grubunu 7/8 günde 2 defa çalışmak ancak zorunlu değil. Ha yapabiliyorsanız PPL'nin yanına haftada bir gün Full body eklersen çok çok iyi olur.

5 - 6 gün gitmek sürdürülebilir olmuyor.

Genel sağlık için en az 2 gün full body,
Daha iyi volume ve yükleme için 3 gün PPL,
En optimumu ise push+pull+legs + her bölge bir hareket yapıyorum ben. 4. gün örneği; back squat, incline chest press, lateral rise, rear delt, lat pull veya pull up, biceps, triceps

En optimum ikinci seçenek ise; upper-lower-upper-lower. Ancak, bunda upper günü ciddi yorucu olduğu için ben PPL+4. günden yanayım.

5-6 gün elbette iyi olur ancak ciddi iyi ağırlıklarla çalıştığım için ben dinlenemiyordum.

yok benim öneri talebim olmadı da yanlış bir dağılım gibi geldi bana hocam.

Bacak ne kadar zorlamak istedigine bagli hocam bu. Kimisi bacagi tek gun yapiyor. Sen cift gun calisman gerektigini dusunuyorsan upper lower upper lower olarak gidebilirsin. Bir gun de sadece ust vucudu karma calisirsin. Bana gore alt vucuda 2 gun ayirmaya gerek yok. 1 gun saglam girdikten sonra ertesi gun dedigim gibi cok zorlamadan sadece leg extension ve curl atip birakiyorum. 1 gunde toparlaniyorum zaten.