Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sherkl

Başarılı
Yer
Kipchak
Merhaba. Yeni bir sistem aldım. 9 Kasım'da elime geçti. Her şeyini hallettim, çalıştırdım fakat bu konuyu açtığım saatlerde kasadan şöyle bir ses duymaya başladım:

Bu ses ne sesi? Sistemi daha yeni aldım, o kadar para verdim ve içim kötü oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Benim endüstiriyel fan bu kadar cıyaklamıyor, ekran kartını iade et ve değişim talebinde bulun.
Fena konforsuz oyun oynama zevkim kaçar. Yük altında normal fan sesi bile sevmiyorum artık bu ses kulaklık taksan bile katlanılamaz takıntınız varsa benim gibi uğraşın derim o kadar para harcayıp şu zıvırtıyı çekmem.

Arkadaşlar ses şunlardan geliyor. Güç tüketimini azaltıp ses azaltılabilir ama arkadaşın kart bildiğin ağlıyor.

20241019_150715.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet CW sesi. Ekran kartından geliyorsa Radeon Chill ile FPS sabitleyip oynayın o zaman CW sesi gelmez.
Ben hikayeli offline oyunlarda 60 FPS, rekabetçi oyunlarda ise monitör Hz ile eşdeğer oynuyorum. Tam yüke girmediği için CW sesi de gelmiyor.
Yine de geliyor.

Oyun oynarken ve yüksek FPS değerleri görüyorsanız gelir bu ses. Normaldir ve herhangi bir sorun teşkil etmez bende de ROG STRIX 6750XT var CS2 de 1000FPSlere yakın görünce acayip değişik sesler geliyor. Sebebini öğrenmiştim ama tam hatırlayamadım çok teknik ve kavraması zor bir sebebi var yani neredeyse atom boyutları ile ilgili.
Eğer ses rahatsız etmiyorsa veya kulaklık vs. ile bilgisayarınızı kullanacaksanız hiç kurcalamayın kalsın böyle.
Rahatsız edecek derecede maalesef.

Benim endüstiriyel fan bu kadar cıyaklamıyor, ekran kartını iade et ve değişim talebinde bulun.
Gaming.Gen.TR'ye bu konu hakkında nasıl ulaşabilirim? İlk defa oradan sistem aldım da.

Bobinlerle alakalı bir şey sanırım değişimle çözersin. Ama buradaki ses yani cw değil gibi uçak kalkıyor.

Normal şartlarda ses az geliyordu, oyunda çözünürlüğü değiştiğim gibi uçak kalkar sesine döndü. Ama hep vızıltı şeklindeydi.

Arkadaşlar ses şunlardan geliyor. Güç tüketimini azaltıp ses azaltılabilir ama arkadaşın kart bildiğin ağlıyor.

Eki Görüntüle 97313
Vallahi ben de ağlayacağım hocam, GamingGenTR garanti olarak mı alır bu kartı acaba?

CW işi biraz şans işi, iade almayabilirler. Bu durumda sesi azaltmanın yolunu bulmak daha iyi gibi, nereden aldığınıza da bağlı tabi ürünü.
GaminGen'den sistemi aldım, oyunlarda sorunsuzdu hatta ekran kartı promosyonlu üründü kaydını dahi yaptım. Gecenin ilerleyen saatlerinde bu sesler çıkmaya başladı:D

Son düzenleme:
Yine de geliyor.

Rahatsız edecek derecede maalesef.

Gaming.Gen.TR'ye bu konu hakkında nasıl ulaşabilirim? İlk defa oradan sistem aldım da.

Normal şartlarda ses az geliyordu, oyunda çözünürlüğü değiştiğim gibi uçak kalkar sesine döndü. Ama hep vızıltı şeklindeydi.

Vallahi ben de ağlayacağım hocam, GamingGenTR garanti olarak mı alır bu kartı acaba?

GaminGen'den sistemi aldım, oyunlarda sorunsuzdu hatta ekran kartı promosyonlu üründü kaydını dahi yaptım. Gecenin ilerleyen saatlerinde bu sesler çıkmaya başladı:D
Değiştirmeleri lazım, bu kadar yüksek ses olmaz.

Gelen sesin çeşitleri de bu şekilde hocam, dünkü videoyu gece olduğu için tam detaylı çekemedim. Yarına değişim için kendilerini aramalı mıyım, mail yoluyla mı iletişime geçmeliyim?

Çok rahatsız edici, sanki bozuk bir HDD sürtme yapıyormuş gibi. İşte dediğim olay bu, her oyundaki CW sesi miktarı aynı olmayabilir, tabi CW'den eminsek.

Çok rahatsız edici, sanki bozuk bir HDD sürtme yapıyormuş gibi. İşte dediğim olay bu, her oyundaki CW sesi miktarı aynı olmayabilir, tabi CW'den eminsek.
Benim içimden CW diyesim geliyor. Bugün çalışıyormuş galiba GamingGen ekibi bir arayayım bakalım.

Normalin üstünde cızırdama sesi var değil fanları fullemek kulaklığı takıp son sese açsan bile para etmez.
tam anlayamadım cümlenizi hocam

Önce ara onlar seni yönlendirecek zaten.
Bugün açık gözüküyorlar, yüksek sesli coil whine'dan dolayı değişim talebi olarak girerim artık