Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sherkl

Başarılı
Yer
Kipchak
Merhaba. Yeni bir sistem aldım. 9 Kasım'da elime geçti. Her şeyini hallettim, çalıştırdım fakat bu konuyu açtığım saatlerde kasadan şöyle bir ses duymaya başladım:

Bu ses ne sesi? Sistemi daha yeni aldım, o kadar para verdim ve içim kötü oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Benim endüstiriyel fan bu kadar cıyaklamıyor, ekran kartını iade et ve değişim talebinde bulun.
Benim içimden cw diyesim geliyor. Bugün çalışıyormuş galiba Gaming.Gen.TR ekibi bir arayayım bakalım.

Tam anlayamadım cümlenizi hocam.

Bugün açık gözüküyorlar, yüksek sesli coil Whine'dan dolayı değişim talebi olarak girerim artık.

Sendeki cw havayı yırtıyor hani 2 tane GPU olsa ikisinde de olsa neyse bu kadar olurda bu fazla yani değişim alırlar.

Son düzenleme:
İnşallah alırlar hocam.

Direkt olarak hazır sistemi bize yollayın dediler, Yurtiçi Kargo kodu verdiler. Sadece ekran kartını yollayamıyormuşum @845

Sistem hazir olduğundan öyle ekran kartını kutusuna koyda yolla yolda kargocuların ne yapacağı belli olmaz kırılmasın kart.

Merhaba. Yeni bir sistem aldım. 9 Kasım'da elime geçti. Her şeyini hallettim, çalıştırdım fakat bu konuyu açtığım saatlerde kasadan şöyle bir ses duymaya başladım:

Bu ses ne sesi? Sistemi daha yeni aldım, o kadar para verdim ve içim kötü oldu.

Aynı sorun bende de var düzeltebildiniz mi?