Dagster3532

Deneyimli
Kasamın üst tarafına bugün iki fan aldım. İçeri hava verecek şekilde monte ettim. Sizce hatalı mı? Nedeni ile açıklar mısınız?

Sol üstteki fanı dışarı hava üfleyecek şekilde monte et, sağ üstteki fanı alıp hava soğutmana tak.

Sağ üstteki fanın faydadayan çok zararı var sıvı soğutma olmadığı sürece.

O zaman üsttekileri egzoz a çevir. 3 intake ve 3 egzoz olur. Veya istersen üstteki sağdaki fanı intake öbürünü egzoz yap.

Sağ üstteki fanı intake yapmasın, GPU'dan çıkan sıcak havayı ittiğinden GPU sıcaklıkları artıyor.

Sadece sol üste bir fan koysun egzoz olacak şekilde diğer fanı da soğutucuya taksın daha verimli olur.

Sağ üstteki fanı intake yapmasın, GPU'dan çıkan sıcak havayı ittiğinden GPU sıcaklıkları artıyor.

Sadece sol üste bir fan koysun egzoz olacak şekilde diğer fanı da soğutucuya taksın daha verimli olur.
Evet olabilir. Hatta o ekstra fanı ekran kartının altına intake olarak yerleştirilebilirse daha iyi olur.

Kasasında GPU altına intake olarak koyabileceği bir yer varsa çok daha iyi olur.

Kasa görseli şart eğer PSU alt tarafa konumlandırılmışsa riskli sularda bu hareket :D.

Kasamın üst tarafına bugün iki fan aldım. İçeri hava verecek şekilde monte ettim. Sizce hatalı mı? Nedeni ile açıklar mısınız?

En basit fen bilgisi ısınan hava yukarı çıkar bu yüzden intake yapmak çok mantıklı değil.

Kasa fanlarını doğru koymanın sıkmayacak bir videosunu falan istersen bunu tavsiye ederim gayet başarılı bir test videosu. Ayrıca vantilatör tutmak gibi absürt şeyleride araya katmış :D