Dagster3532
Deneyimli
Kasamın üst tarafına bugün iki fan aldım. İçeri hava verecek şekilde monte ettim. Sizce hatalı mı? Nedeni ile açıklar mısınız?
Sistemdeki öbür fanların yönlerinide yazar mısın? Normalde üstteki fanlar egzoz olur. Bu arada sistemde hava soğutma var mı?Kasamın üst tarafına bugün iki fan aldım. İçeri hava verecek şekilde monte ettim. Sizce hatalı mı? Nedeni ile açıklar mısınız?
Sistemdeki öbür fanların yönlerini de yazar mısın? Normalde üstteki fanlar egzoz olur. Bu arada sistemde hava soğutma var mı?
Evet hava soğutma var. Üstte ki fan olmadığı zaman önde içeri alan 3 fan arka tarafta ise 1 tane egzoz fan var.
O zaman üsttekileri egzoz a çevir. 3 intake ve 3 egzoz olur. Veya istersen üstteki sağdaki fanı intake öbürünü egzoz yap.
Evet olabilir. Hatta o ekstra fanı ekran kartının altına intake olarak yerleştirilebilirse daha iyi olur.Sağ üstteki fanı intake yapmasın, GPU'dan çıkan sıcak havayı ittiğinden GPU sıcaklıkları artıyor.
Sadece sol üste bir fan koysun egzoz olacak şekilde diğer fanı da soğutucuya taksın daha verimli olur.
Evet olabilir. Hatta o ekstra fanı ekran kartının altına yerleştirilebilirse daha iyi olur.
Kasasında GPU altına intake olarak koyabileceği bir yer varsa çok daha iyi olur.
Kasamın üst tarafına bugün iki fan aldım. İçeri hava verecek şekilde monte ettim. Sizce hatalı mı? Nedeni ile açıklar mısınız?