babaci

Üstün
Merhaba. Normalde Kaspersky kullanıyordum. Üyeliğim bitti yenileyeceğim ama ondan önce size sormak istedim. Şu anda Kaspersky Plus paketi 1 cihaz 2 yıl 390 TL. Standart paket 2 yıl 285 TL. Plus paketin artısı sınırsız ve hızı iyi olan VPN veriyor olması 100 ülke civarı falan diyor. Kullanır mıyım bilmiyorum ama iki yıllık 100 TL fark vermeye değer diye düşündüm. Sizce Plus alınmalı mı?

Bir de Kaspersky sitesinden değil de farklı sitelerden daha ucuza kod bulmak mümkün mü?

Son olarak Kaspersky yerine önerebileceğiniz başka virüs programı var mı? Kaspersky'ın sade ve basit olması dışında oyuna girdiğinde kendini arka plana atıp FPS'e etki etmemesi de benim için önemli. Bu şekilde bir program varsa önerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Ben 3 cihaz 1 yıl Plus 180 TL almıştım. Belki seneye özel teklif yaparlar. Kalman için güzel indirim yapıyorlarmış.

Webroot.
Bu da çok pahalı hocam.

Ben 3 cihaz 1 yıl Plus 180 TL almıştım. Belki seneye özel teklif yaparlar. Kalman için güzel indirim yapıyorlarmış.
Hocam 3 cihaz mantığı nasıl oluyor tam olarak? Mesela 1 pc 1 telefon 1 tablet gibi mi yoksa 3 tane pc girebiliyor mu?