Deniz Devon

Başarılı
Merhaba,

Halihazırda Kaspersky kullanıyorum. Başka AV programlarının bazıları Windows Security'yi deaktif hale getiriyordu, Kaspersky'de böyle olmadı. Açık kalması ekstra bir güvenlik sağlar mı? Yoksa Windows Security'yi kapayıp sistem yükünü azaltmak daha mı mantıklı?

Screenshot 2024-09-18 123535.webp

Kaspersky kurulumunda zaten kendisi halihazırda Windows Defender'i devre dışı bırakıp kendi koruma sistemini aktifleştiriyor hatalı bir kurulum olabilir mi? Veyahut Kaspersky'ın antivirus programını kurduğunuza emin misiniz?

Kaspersky kurulumunda zaten kendisi halihazırda Windows Defender'i devre dışı bırakıp kendi koruma sistemini aktifleştiriyor hatalı bir kurulum olabilir mi? Veyahut Kaspersky'ın antivirus programını kurduğunuza emin misiniz?
Yüksek ihtimal hatalı kurulum. Uygulama simgesi antivirüse ait.

Merhaba,

Halihazırda Kaspersky kullanıyorum. Başka av programlarının bazıları Windows Security'yi deaktif hale getiriyordu, Kaspersky'de böyle olmadı. Açık kalması ekstra bir güvenlik sağlar mı? Yoksa Windows Security'yi kapayıp sistem yükünü azaltmak daha mı mantıklı?

Eki Görüntüle 84012

Görev Yöneticisi başlat kısmından Defender ile alakalı program etkin olarak gözüküyorsa devre dışı bırakıp dener misin?

1726652808615.webp

Gerekli değil kardeşim virüs programı kullanma derim arşivin varsa yedekle bi formaat Usb hazır olsun her zaman sorun çıkarsa çak formatı bak işine öyle yapıyorum yıllardır Vista zamanında Not 32 yükleyeyim dedim Bilgisayar çöktü ozaman beri kurmam tercih sesin