radaschumi
Başarılı
Kaspersky Small Office Security kişisel kullanım için kullanılır mı? Kaspersky Plus ile farkı nedir? Koda erişimi olan başka kişiler varsa bilgisayarıma erişebilir mi?
Elimde 1 yıllık kod olduğu için kullanmak istiyorum ancak bu kod başkasında da varsa bilgisayarıma erişim sağlayabilir mi?Dediğiniz sürüm işletmeler için yani şirket vb. fiyat olarak hem pahalı hem bireysel kullanım için uygun değil. Tavsiyem Kaspersky Plus sürümünü kullanmanız gayet yeterli olacaktır.
Bilgisayarına erişemez. Yani şöyle erişebilir o kişi kodun sahibi olduğu için bağlanan cihazları my Kaspersky'den görüntüleyebilir. Eğer isterse senin bilgisayarının programı kullanmasını engeller. Mesele adam şirket için 30 bilgisayarlık almıştır 29'unu kullanıyordur. 1 tane daha boştaysa sen kullanabilirsin kodu ama eğer 30 bilgisayar da kullanıyorsa çalışmaz zaten kod.Elimde 1 yıllık kod olduğu için kullanmak istiyorum ancak bu kod başkasında da varsa bilgisayarıma erişim sağlayabilir mi?
My Kaspersky'den baktığımda sadece benim bilgisayarım gözüküyor ancak ben bu kodu arkadaşlarıma da vermiştim.Bilgisayarına erişemez. Yani şöyle erişebilir o kişi kodun sahibi olduğu için bağlanan cihazları my Kaspersky'den görüntüleyebilir. Eğer isterse senin bilgisayarının programı kullanmasını engeller. Mesele adam şirket için 30 bilgisayarlık almıştır 29'unu kullanıyordur 1 tane daha boştaysa sen kullanabilirsin kodu ama eğer 30 bilgisayar da kullanıyorsa çalışmaz zaten kod.
Sıkıntı olacağını sanmam o zaman. Kullanın gitsin. Ben siz kodu my Kaspersky hesabınıza eklemediniz sandım.My Kaspersky'den baktığımda sadece benim bilgisayarım gözüküyor ancak ben bu kodu arkadaşlarıma da vermiştim.
Eki Görüntüle 10151
Eki Görüntüle 10152
Direkt sitenin en aşağısında bulunan kod girme yerinden kullanmıştım.Sıkıntı olacağını sanmam o zaman. Kullanın gitsin. Ben siz kodu my Kaspersky hesabınıza eklemediniz sandım.