İyi akşamlar. Kedim hiçbir sebep olmadan evden kaçtı. Kızgınlıkta değildi. Bu zamana kadar hiç kaçmadı. Kapıları, camları her gün açıp havalandırıyorum. Bahçeye bile çıkmazdı. Neden kaçmış olabilir? Ben evde değildim. Su sayacını kontrol etmeye geldiklerinde komşu abla kapımı açmış. Yandan fırlayıp kaçmış. Onları da tanıyor. Korkup kaçacağını sanmıyorum. Her yeri aradık, bulamadık. Çok üzgünüm. Büyük ihtimalle şimdiye kadar biri çalmıştır. Çok güzel, cins bir kediydi.
Detaylar
Kim cevapladı?Daffy Duck
Üstün
Öncelikle geçmiş olsun. Çipi var mıydı?
Ethem Efe
Üstün
İyi akşamlar. Kedim hiçbir sebep olmadan evden kaçtı. Kızgınlıkta değildi. Bu zamana kadar hiç kaçmadı. Kapıları, camları her gün açıp havalandırıyorum. Bahçeye bile çıkmazdı. Neden kaçmış olabilir? Ben evde değildim. Su sayacını kontrol etmeye geldiklerinde komşu abla kapımı açmış. Yandan fırlayıp kaçmış. Onları da tanıyor. Korkup kaçacağını sanmıyorum. Her yeri aradık, bulamadık. Çok üzgünüm. Büyük ihtimalle şimdiye kadar biri çalmıştır. Çok güzel, cins bir kediydi.
Çipi var mı? Ne yapacakları belli olmaz kedilerin. Kısır değil miydi?
venovar
Yetkin
Bizim kedi de kaçmıştı. 3. ya da 4. gün kalan mamasını, balkondan görebileceğim yere döktüm. Her akşam balkondan bakıyordum. Ertesi gün gece akşam 10 gibi çıktı geldi. Mamasından yemiş, kaçtığını tahmin ettiğim yerden çıkmaya çalışıyordu. Hemen koştum çıktım aldım içeri. 13 yaşına kadar yaşadı kerata. Kaçtığında 4-5 yaşındaydı.
Evet vardı hocam. Teşekkür ederim.
Çipi var mı? Ne yapacakları belli olmaz kedilerin. Kısır değil miydi?
Kısır değil. Kızgınlıktan çıkalı 1 ay oldu.
Gece gündüz arayın evin yakınlarını. Birkaç gün içinde dönmesi muhtemel. Birisi bulur da bir veteriner hekime götürme zahmetinde bulunursa sizinle iletişime de geçebilirler.
Yaşadığım yer hırsız uğursuz dolu hocam. Bence çalınmış olabilir. Bu saatten sonra sokakta bulabileceğimi sanmıyorum.
Bizim kedi de kaçmıştı. 3. ya da 4. gün kalan mamasını, balkondan görebileceğim yere döktüm. Her akşam balkondan bakıyordum. Ertesi gün gece akşam 10 gibi çıktı geldi. Mamasından yemiş, kaçtığını tahmin ettiğim yerden çıkmaya çalışıyordu. Hemen koştum çıktım aldım içeri. 13 yaşına kadar yaşadı kerata. Kaçtığında 4-5 yaşındaydı.
Umarım gelir.
Son düzenleyen: Moderatör:
venovar
Yetkin
Geldi geldi. Üstüne 7-8 yıl yaşadı, öldü sonra.
Ethem Efe
Üstün
Evet vardı hocam. Teşekkür ederim.
Kısır değil. Kızgınlıktan çıkalı 1 ay oldu.
Yaşadığım yer hırsız uğursuz dolu hocam. Bence çalınmış olabilir. Bu saatten sonra sokakta bulabileceğimi sanmıyorum.
Umarım gelir.
Kısır olmayan kedilerde bu tarz davranışlar gözüküyor maalesef. Kızgınlıkta olup olmaması çok fark etmiyor.
Yarım saat önce komşu bulmuş. Eve getirdim ama ben çıkarken tekrar kaçmaya çalıştı. Derdi ne çözemedim. Pazartesi veterinere götüreceğim. Kısırlaştırma için herkes "çok geç, sıkıntı olur" şeklinde ifadeler kullanıyor. 2 yaşında.Kısır olmayan kedilerde bu tarz davranışlar gözüküyor maalesef. Kızgınlıkta olup olmaması çok fark etmiyor.
Yarım saat önce komşu bulmuş. Eve getirdim ama ben çıkarken tekrar kaçmaya çalıştı. Derdi ne çözemedim. Pazartesi veterinere götüreceğim. Kısırlaştırma için herkes "çok geç, sıkıntı olur" şeklinde ifadeler kullanıyor. 2 yaşında.
Herkesin ne dediğini boş ver sağlam bir veterinere götür onunla beraber kedinin yaşamını sürdür. Kaçması ile kısırlığın bir alakası yok karakter meselesi o benim iki kedim de kısır kaç defa kaçtılar. Ona göre önlemini alman lazım. Hatta bir kedim hastalık kaptı çok şükür atlattık ama çok zor süreçti.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-