Rehber Keenetic ile DPI bypass - Engelsiz internet

Hocam bunu site bazlı değil de genel olarak yapabilir miyiz Discord IPTV vs için? Aynen goodbydpi gibi.

Hocam bunu site bazlı değil de genel olarak yapabilir miyiz Discord IPTV vs. için? Aynı goodbydpi gibi.

Tek bir site bazlı değil zaten hocam. Örnekteki site ile DPI engelini aşma yöntemini öğreniyorsunuz sadece.

Sadece bir kerelik opkg yükleme deneyimime rağmen 2-3 saat sonunda adımları tamamlayıp başarılı bir şekilde amacım olan discord erişimine ulaştım. Elinize sağlık. Problem yaşadığım birkaç nokta oldu onları aktaracağım.

Öncelikle MobaXterm'i ilk kez kullanacaklar için söyleyeyim ctrl+V işe yaramıyor. Onun yerine farenin 3. tuşuna basarak yapıştırabilirsiniz kodları. (Keşfedince koltuktan fırladım.)

İlki, ISP'den gelen DNSv4'ü kapatma ayarını neden olduğunu bilmediğim sebepten değiştirdikten yarım saniye sonra tekrar kapalı hale geliyordu. İşin kötüsü bunun çözümünü bulmak için asıl kurulumdan daha fazla zaman harcadım ve hala sorunun neyden kaynaklı olduğu bilmiyorum. Bu yüzden bu ayarı değiştirmeden denedim ve başarıyla çalıştırabildim.

İkinci olarak bu benim için sorun olmadı ama ssh portu olarak 222 demişsiniz. Benim modemimde bu port 22 idi. Keenetic modemlerde Yönetim > Kullanıcılar ve Erişim sekmesinden kendi modeminizin hangi portu kullandığını görebilir veya değiştirebilirsiniz.

Ardından ./blockcheck.sh komutunda hata aldım. Burada çözüm için kodlar vermişsiniz ama kodu direkt olarak çalıştırmam işe yaramadı. İnternette araştırıp şu yöntemi buldum. Modem arayüzünden depolamayı açıp, zapret'in klasörünü bulun. \zapret\init.d\sysv klasörü altındaki zapret dosyasını indirin ve kodları do_start altına ekleyin. Sonrasında bu dosyayı eski dosyanın olduğu yere atıp üzerine yazın.
Kod:
do_start()
{
    insmod /lib/modules/4.9-ndm-5/xt_multiport.ko
    insmod /lib/modules/4.9-ndm-5/xt_connbytes.ko
    insmod /lib/modules/4.9-ndm-5/xt_NFQUEUE.ko
    zapret_run_daemons
    [ "$INIT_APPLY_FW" != "1" ] || { zapret_apply_firewall; }
}

Son olarak not aldığımız ayarları uyarlama kısmında ne yapacağımı şaşırıp tüm yazıyı yapıştırıp kaydettim. Bu biraz bana yazar.
Benim gibi takılanlar için üstte yazan sayıyı, bir önceki aşamadaki aldığınız notta yer alan sayıyla değiştirin. Mesela bu örnekte 2

Ve sizde de ilk satırda bu görüntüdekinden uzun yazı varsa. Bu 2'nin yanındaki ( " ) gerekli mi deyip eklemeyin, satırın sonunda zaten var ekstra eklerseniz hata alıyorsunuz. Ben hatayı yaptığımdan değil.

Emeğinize sağlık. TT altyapımda uyguladım, sorunsuz çalışıyor.

openwrt uzerinde kullaniyorum, zapret modulunu ancak discord uygulamasini bypasslamiyor tarayici uzerinde heryere gidebiliyorum elinde config dosyasi olan varmidir app bazli bypass icin ?

Merhaba, Hala çalışıyor mu? herhangi bir ping vs. yapıyor mu bu yöntem?

Keenetic Extra model routerıma taktığım no-name bir USB bellek yanarak can verdi. Halbuki çalışıyordu. Nasıl olduysa belleğin dış plastik kısmı erimiş. Belllek çalışmaz halde. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu daha önce?

Hero DSL modelinde uzun zamandır Kingston marka bellek kullanıyorum hocam. Herhangi bir sorun yaşamadım.

kolay gelsin işlemi belli bir yere kadar getirdim ama su aalanda takılı kaldım ne yapmam gerekıyor yardımcı olur musunuz _test_http : nfqws --hostspell=hoSt
curl_test_https_tls12 : nfqws --dpi-desync=split2
curl_test_https_tls13 : nfqws --dpi-desync=split2
bende bunlar öıkıyor puttyde nasıl duzenleme yapacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…