Rehber Keenetic ile DPI bypass - Engelsiz internet

Kurulumu halen yapamayan var ise Telegram'dan ulaşırlarsa yardımcı olurum. Kullanıcı adım burası ile aynı.

Kurulumda halen sorun yaşayanlar için genel olarak fark ettiğim birkaç eksiklik üzerine ve birkaç hatanın çözümü için rehberi güncelledim. Kurulum yaparken sorun yaşayanlar rehbere baştan bakabilirlerse daha iyi olacaktır. Yine sorunla karşılaşan olursa Telegram'dan benimle iletişime geçerse hem sorunu çözeriz hem de rehbere buna yönelik güncelleme yaparız ki başkaları da aynı sıkıntıları yaşamasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet tekrar yükleyince oldu. Demek ki nano düzgün yüklenmemiş. Rehberi tamamlayabildim. Sağ olasın hocam. Halen engelli sitelere giremiyorum ama tamamlayabilmek bile rahatlattı

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet tekrar yükleyince oldu. Demek ki nano düzgün yüklenmemiş. Rehberi tamamlayabildim. Sağ olasın hocam. Halen engelli sitelere giremiyorum ama tamamlayabilmek bile rahatlattı
Telegramdan yazarsanız bakalım hocam.

@TechGenius hocam sonunda başardım. Tabii dün geceki denemelerden sonra modemi resetledim ve DNS'leri hallettim. Artık DNS leak testinde Cloudflare olarak görünüyorlar. Engelleri aşma kısmında not aldığımız ttl değerleri rehberde 2 iken bende 5 çıkıyordu. Ben de editöre 5 olarak giriyordum not alın diye belirttiğiniz içinO değeri rehberdeki gibi 2 olarak girince sorun çözüldü.

Şimdi şöyle bir sorun oluştu. Telefondan (iPhone) girerken sitelere sorun yok çalışıyor ama Windows'ta girerken çalışmamaya başladı. Bunun sebebi ne olabilir?

Son düzenleme:
Bilgisayarda tarayıcınız ile ilgili bir sorun olma ihtimali var hocam tarayıcınızı kaldırıp kurmayı deneyin

Sıfırdan Brave kurdum yine aynı maalesef. Çok ilginç ama telefondan çalışıp buradan çalışmaması. Çözmeyi becerebilirsem paylaşacağım.

Sıfırdan Brave kurdum yine aynı maalesef. Çok ilginç ama telefondan çalışıp buradan çalışmaması. Çözmeyi becerebilirsem paylaşacağım.
Bilgisayardaki dns / vpnleri kontrol edip devre dışı bırakın.

@TechGenius Hiç yok. AdGuard kapalı. Sadece modemdeki Cloudflare DNS aktif. Bu arada telefonda AdGuard DNS aktif ilginç şekilde Ama Windows'ta aktifleştirince AdGuard'ı bir değişiklik olmuyor; yine çalışmıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-18 001057.webp
    64,7 KB · Görüntüleme: 114
  • Ekran görüntüsü 2025-01-18 001246.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 105
  • PHOTO-2025-01-18-00-14-29.webp
    715,1 KB · Görüntüleme: 100
  • Ekran görüntüsü 2025-01-18 001828.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 121
Son düzenleme:
@TechGenius hocam ellerine sağlık, 2-3 ay önce denemiştim fakat binary dosyaları kaldırılmıştı o yüzden kurmak için çok uğraşmıştım ama beceremedim. Rehber için çok teşekkürler şimdi deneyeceğim.

Sonunda kurmayı başardım ve sorunsuz çalışıyor. Donanım ağ hızlandırıcıyı açtım çünkü internet hızım 1000 mbps den 200 mbps ye düşüyor umarım bir sorun yaşamam. Tekrardan teşekkürler.
Not: TT Fiber 1000 mbps kullanıcısıyım.

@TechGenius hocam v70 sürümü yayınlanmış nasıl güncelleriz? Teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…