Sanırım kendi profilimize mesaj atmada mesaj sınırı var mış. İki yüz iletisi olmayanlar kendi profiline bile mesaj atamıyormuş. Bence bu sınır çok fazla ve azaltılması gerekiyor. Açıkçası benim önerim elli mesaja düşürülmesi olur.
Bu sınırın 50'ye düşürülmesinin kimseye bir zararının olacağını düşünmüyorum. Profil başkasının profili değil kişinin kendi profili. Oraya mesaj atmak için bu kadar çok mesaj yazmak zorunda olmak bence çok da mantıklı değil.
Herkes sürekli mesaj kasacak diye bir kaide yok. Ben 1 senede 150'den az mesaj yazdım mesela. Genel kullanıcılar için 200 çok az bir sayı ancak benim gibi azınlık sayıda olan kesim çok sık mesaj atmıyor, ana sayfaya ne var ne yok diye bakıp çıkıyor.
İnsanlar her gün bu foruma giremiyor veya her konuya mesaj yazmıyor. 200 mesaj gibi bir miktar forumu bahsettiğim şekilde kullananlar (Ben de dahil olmak üzere) için nispeten yüksek bir miktar. Bu sınır kalksın demiyorum, kalkması kötü olur fakat kesinlikle düşürülmeli.
Bu sınırın 50'ye düşürülmesinin kimseye bir zararının olacağını düşünmüyorum. Profil başkasının profili değil kişinin kendi profili. Oraya mesaj atmak için bu kadar çok mesaj yazmak zorunda olmak bence çok da mantıklı değil.
Suistimal edilebilme ihtimalini düşünüp konmuş olabilir belki düşük bir ihtimal de olsa. Bununla ilgili bir konu açılmıştı sanırım. Recep Baltaş hocam tam sebebini söylemese de neden sınır olduğunu açıklamıştı.
Suistimal edilebilme ihtimalini düşünüp konmuş olabilir belki düşük bir ihtimalde olsa. Bununla ilgili bir konu açılmıştı sanırım. Recep Baltaş Hocam tam sebebi söylenmese de neden sınır olduğunu açıklamıştı.