Sanırım kendi profilimize mesaj atmada mesaj sınırı var mış. İki yüz iletisi olmayanlar kendi profiline bile mesaj atamıyormuş. Bence bu sınır çok fazla ve azaltılması gerekiyor. Açıkçası benim önerim elli mesaja düşürülmesi olur.
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?200 gayet az bence. 1 hafta takilsa 200 mesajı rahatlıkla geçer birisi.
Bengisevi
Yetkin
- Makaleler
- 10
Her konuya mesaj yazmayan ve çokça konu seçen biri değil bir haftada bir yılda geçemez iki yüz mesajı.200 gayet az bence. 1 hafta takilsa 200 mesajı rahatlıkla geçer birisi.
Syntax
Üstün
Her konuya mesaj yazmayan ve çokça konu seçen biri değil bir haftada bir yılda geçemez iki yüz mesajı.
Konu seçen biri için biraz zor evet. Fakat 200 geçilemeyecek bir sayı değil bence.
50 ile 200 arasında uçurum olacak bir fark yok bence, 50 olsa da olur.
Niye bu sınırın düşmemesini ölümüne savunuyorlar tam anlamıyorum, bu öneri ne zaman tekrar ortaya çıksa eksi yağmuru yiyor.
Niye bu sınırın düşmemesini ölümüne savunuyorlar tam anlamıyorum, bu öneri ne zaman tekrar ortaya çıksa eksi yağmuru yiyor.
Bengisevi
Yetkin
- Makaleler
- 10
Bu sınırın 50'ye düşürülmesinin kimseye bir zararının olacağını düşünmüyorum. Profil başkasının profili değil kişinin kendi profili. Oraya mesaj atmak için bu kadar çok mesaj yazmak zorunda olmak bence çok da mantıklı değil.Konu seçen biri için biraz zor evet. Fakat 200 geçilemeyecek bir sayı değil bence.
Herkes sürekli mesaj kasacak diye bir kaide yok. Ben 1 senede 150'den az mesaj yazdım mesela. Genel kullanıcılar için 200 çok az bir sayı ancak benim gibi azınlık sayıda olan kesim çok sık mesaj atmıyor, ana sayfaya ne var ne yok diye bakıp çıkıyor.
İnsanlar her gün bu foruma giremiyor veya her konuya mesaj yazmıyor. 200 mesaj gibi bir miktar forumu bahsettiğim şekilde kullananlar (Ben de dahil olmak üzere) için nispeten yüksek bir miktar. Bu sınır kalksın demiyorum, kalkması kötü olur fakat kesinlikle düşürülmeli.
Syntax
Üstün
Bu sınırın 50'ye düşürülmesinin kimseye bir zararının olacağını düşünmüyorum. Profil başkasının profili değil kişinin kendi profili. Oraya mesaj atmak için bu kadar çok mesaj yazmak zorunda olmak bence çok da mantıklı değil.
Suistimal edilebilme ihtimalini düşünüp konmuş olabilir belki düşük bir ihtimal de olsa. Bununla ilgili bir konu açılmıştı sanırım. Recep Baltaş hocam tam sebebini söylemese de neden sınır olduğunu açıklamıştı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bengisevi
Yetkin
- Makaleler
- 10
O argüman sanıyorum başka profillere mesaj yazma için geçerlidir. Kendi profiline mesaj yazmak nasıl suistimal edilebilir ki?Suistimal edilebilme ihtimalini düşünüp konmuş olabilir belki düşük bir ihtimalde olsa. Bununla ilgili bir konu açılmıştı sanırım. Recep Baltaş Hocam tam sebebi söylenmese de neden sınır olduğunu açıklamıştı.
Yeni konular
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-