Benden daha kötü olmaz. Nefret kusuyorum tipime karşı. Ha ama kendimden nefret etmiyorum. Gayet iyi birisi olduğumu düşünüyorum. Ama tipimden iliklerime kadar nefret ediyorum.
Emin ol, benim kadar tipsiz olamazsın.
Benden daha kötü olmaz. Nefret kusuyorum tipime karşı. Ha ama kendimden nefret etmiyorum. Gayet iyi birisi olduğumu düşünüyorum. Ama tipimden iliklerime kadar nefret ediyorum.
Tekrar merhaba dostum daha önce kilo vermeyle ilgili bir konuna cevap vermiştim sıra bunda, umarım başkaları da faydalanır elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.Nasıl bu durumdan kurtulurum? Her gün aynaya baktığımda tipime sövüyorum.
Dostum uzun yazmışsın teşekkür ederim de ben bayağı boş bir konu açmışım. Çirkin olmamın tek nedeni kilolu olmam. Zayıflayana kadar kendimi çirkin hissetmememin imkanı yok. Ama tabii zayıfladıktan sonra tavsiyelerini kesinlikle uygulayacağım.Tekrar merhaba dostum daha önce kilo vermeyle ilgili bir konuna cevap vermiştim sıra bunda, umarım başkaları da faydalanır elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.
Öncelikle hiçbirinizin yüz tipini, ten rengini, saç tipini veyahut giyim kuşamını hiçbir şeyinizi bilmiyorum. Bu yüzden genelleme yapacağım.
Saç ve sakal:
Saç ve sakal erkeğin makyajıdır. Öncelikle gidin yüz tipinizi öğrenin. Photoshop gibi programlarla yüzünüze farklı saç modelleri koyun yapay zekaya falan çizdirin ki kafanızda bir pre oluşsun. Bana sorarsanız Buzzcut, Curly Fade en sağlam iki modeldir. Herkesin yüzüne farklı saç yakışır denemeniz gerekiyor. Baktınız hiç olmuyor saçınızı bayağı uzatabilirsiniz kusurlarınızı örtecektir.
Sakal bıyık konusunda konuşmak gerekiyorsa babyface olmaktan korkmayın. Çıkmıyorsa zorlamayın losyon ve temiz jilet kullanarak adam gibi tıraşınızı olun. Eğer keçi sakalı falan bırakabilecek kadar kıl çıkıyorsa kesmenizi önermem gerçekten farklı bir hava katıyor.
Yüz:
Aslında yüzünüzün güzel gözükmesini istiyorsanız dışarısı değil içerisi önemli. Ne yediğiniz aşırı önemli. Paketlenmiş herhangi bir gıdayı yemiyorsunuz. Cips, hazır döner, hazır pasta, noodle, hazır börek, hazır pizza say say bitmez. Bunlar yüzünüzde lekeli veya direkt patlayan sivilceler çıkarır, su toplayıp balon gibi bir görünüm sağlar, yağdan parıldatır. Bayağı leştir yani.
Hazır döner yiyeceğinize tavuk göğsü, cips yiyeceğinize fırında patates yani saymama gerek yok aslında her şeyin bir alternatifi var.
Bunları yapmadan dışarıdan takviye yapmayın paranız çöpe gider. Nemlendirici, temizleyici konusunda bende bir şey diyemiyorum kendiniz araştırmalısınız.
Ben şu an için Effaclar Jel ve Effaclar Duo kullanıyorum ama bunlar benim yüz tipim için. Ayrıca böyle diyorum ama arada cheat öğünler yapabilirsiniz zarardan çok faydası olur bence. Bol bol sakız çiğneyin ve su için!
Spor:
Bunu betimlemekle uğraşmayacağım. Yüz hattınızdan kişiliğinize kadar etkisi olan bir şey. Yüzücülük, basketbol falanda sayılır bu arada. Hele azıcık boyunuz varsa ve elinizde basket topu gezdirirseniz çirkin görünmenizden daha çok etkileniyor kızlar öyle değişik huyları varAma tavsiyem kesinlikle bodybuilding olacaktır. Zaman ayırmak istemeyenler üç günlük fullbody programları yapabilir. Polo yaka giyin, yüzünüz kemiksi olsun azıcıkta kol olsun çirkin olamazsınız beyler fıtrata aykırı.
Tarz:
Bu konuda kalbinizi dinlemenizi öneririm. Oldmoney, starboy, drill bir trilyon tane seçeneğiniz var. Pinterestten kombin ayıklayabilirsiniz. PullBear, Bershka ve Zara sitelerinden çöp poşeti alsanız bile güzel tasarlanıyor genelde zaten. Paranız yoksa basic giyinebilirsiniz. Kuru kafalı, phonk sweatshirtler falan bana komik geliyor. Tarzdan tek kastımda kıyafet değildir. Müzik zevkinizden genel hareketlerinize her şeyi kastediyorum. Her kız farklı sever sırf bir kız seviyor diye kendinizi değiştirmeyin. Giyime para harcamaktan korkmayın. Ayrıca cebimde param olsa yapacağım kombinlerden birisi şudur, size de örnek olsun:
Deri Ceket
Polo Beyaz Tişört
Soluk Jean
Air Force
Yukarıda dediklerimi yap, bu kombinle bir kafede 1 saat geçir 50 tane kızla bakışmazsan bir şey bilmiyorum.
Kafa yapısı:
Bu daha doğduğun günden beri şekillenen bir etken. Kızlara ne gözle bakıyorsun ne yapıyorsun ne ediyorsun senin hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Onları tanrıça mı sanıyorsun ki yok aynaya bakamıyorum falan diyorsun? Her şeyini değiştiririm ama bunu değiştiremem. Elimden gelen tek şey bu konuyla alakalı filozofları dinlemek, filmleri videoları izlemeni önermek olacaktır. Bazı kızlarla arkadaşlık kurmaya çalış bu işlerde ustalaşırsın. Koltuk altı kıllı olan veya bıyığı olan bir kız görünce de master olursun canım kardeşim benimKolay gelsin.
65'e düşmek istediğine göre boyun 170 altı ve erkeksin diye tahmin ediyorum. Zayıflasan bile eğer Al Pacino gibi bir suratın yoksa çekici olamazsın.Dostum uzun yazmışsın teşekkür ederim de ben bayağı boş bir konu açmışım. Çirkin olmamın tek nedeni kilolu olmam. Zayıflayana kadar kendimi çirkin hissetmememin imkanı yok. Ama tabii zayıfladıktan sonra tavsiyelerini kesinlikle uygulayacağım.
Boyum 1.75. Kilom ise 85-90 arası.65'e düşmek istediğine göre boyun 170 altı ve erkeksin diye tahmin ediyorum. Zayıflasan bile eğer Al Pacino gibi bir suratın yoksa çekici olamazsın.
Hayır gayet iyi burnum şeklim.