Bana göre Allah, her insanı eşit yaratıyor. Yani yakışıklı olmak senin elinde, kilon fazla ise veya zayıf ise kendin dengelemen gerekiyor. Kendine yakışacak saç stili bulman gerekiyor, yakışacak giyim, yakışacak parfüm, yakışacak bir diksiyon vs. Bu senin elinde dostum :)

Bana göre Allah, her insanı eşit yaratıyor. Yani yakışıklı olmak senin elinde, kilon fazla ise veya zayıf ise kendin dengelemen gerekiyor. Kendine yakışacak saç stili bulman gerekiyor, yakışacak giyim, yakışacak parfüm, yakışacak bir diksiyon vs. Bu senin elinde dostum :)
Sınava hazırlanıyorum zayıflamam mümkün değil. He şişmanken yakışıklı olunuyorsa o başka.

Mümkün :) İsteyen yapar dostum, mesela okula yürüyerek gidip, gel. Mesela benim gibi yaktığın kaloriye göre yiyecek tüket. Ben günde 1 veya 1.5 öğün yiyorum mesela :)
Hocam duruma göre yürüdüğüm zamanlar oluyor. Ayrıca sabah 9'dan akşam 6'ya kadar her gün kütüphanedeyim. Zaten adam akıllı yiyemiyorum. Üstelik açken dersten anlamıyorum.

Tipe bakan bir kızla sevgili olursanız sizi her gün aldatır zaten. Gerçekten seven tipe bakmaz kalbe falan bakar.
Maalesef çok safça bir yorum. Önemli olan dış değil iç güzellik felsefesi tamamen bir zırvadır. İnsan doğası gereği dış görünüşü güzel olana ilgi duyma eğilimindedir. Öyle olmasaydı insanlar bu kadar pandalar ile ilgilenmezdi.

Yüz şekliniz nedir? Düzenli olarak bakım ve iyi bir saç stiline sahip olmak ve cildinize düzenli olarak bakmak, üstünüze yakışan kıyafetleri giymek bir nebzede olsa arttıracaktır yakışıklılığınızı.