Saçın uzun olunca o dediğin olmuyor hocam, aksine sağlıklı falanda değil. Bir deli çıktı bunu söyledi millet metro otobüste kokuyor.Önceden çok az kepe sorunu olan birisi olarak söyleyeceğim. Son birkaç aydır tamamen şampuan kullanımını kestim, saçlarımı soğuk su ile yıkıyorum.
Böylelikle kepeğe dair hiç bir nokta bile kalmadı, saçlarım daha parlak ve sağlıklı görünürken daha kolay şekil alıyor.
Kafa derisinin yağına saçın ihtiyacı var. Tüm şampuanlar bu yağı götürüyor maalesef.
Denemesi bedava.
Detaylar
Kim cevapladı?Kepegin cinsine, sekline ve sebebine gore degisir. Mesela benim kafam inanilmaz kuru oldugu icin Hindistan cevizi yagi ve Keci sutlu sabun kullaniyorum ama once bi ciliye gorun.Saçlarımın üstü bembeyaz oldu kepekten clear kullanıyorum geçmiyor ne önerirsiniz?
Sulfat ve Paraben genel olarak zararlidir diye biliyorum.
Kafanizda 1 litre aycicek yagi oldugi icin olabilir mi hocam?saçlarım daha parlak ve sağlıklı görünürken daha kolay şekil alıyor
Saçın uzun olunca o dediğin olmuyor hocam, aksine sağlıklı falanda değil. Bir deli çıktı bunu söyledi millet metro otobüste kokuyor.
Saçım uzun ve kokmuyor
Kafanizda 1 litre aycicek yagi oldugi icin olabilir mi hocam?
Hayır, alakası yok. Dokunduğunda kirli ve yağlı gelmiyor.
Dikkat et. Tehlikeli sularda yüzüyorsun
Neden Kendi Kokumuzdan Rahatsız Olmuyoruz? - Evrim Ağacı
Başkalarının yellenmesi dayanılmaz olabilirken, kendimizinki neden aynı düzeyde "sorun olmuyor"? Başkalarının dışkı kokusu, kendimizinkine
evrimagaci.org
Dikkat et. Tehlikeli sularda yüzüyorsun
![]()
Neden Kendi Kokumuzdan Rahatsız Olmuyoruz? - Evrim Ağacı
Başkalarının yellenmesi dayanılmaz olabilirken, kendimizinki neden aynı düzeyde "sorun olmuyor"? Başkalarının dışkı kokusu, kendimizinkineevrimagaci.org
İnsanın kendine kokmadığı gerçeği bilinen bir şey. Tabii ki ben de saçımı elimle öne çekip koklamadım. Başka insanların dediklerine göre kokmuyor