1 11544 Uzman Katılım 15 Ekim 2024 Mesajlar 1.350 Çözümler 30 Beğeniler 1.010 20 Ekim 2024 #11 Hamza Ensar Sağlam dedi: Önceden çok az kepe sorunu olan birisi olarak söyleyeceğim. Son birkaç aydır tamamen şampuan kullanımını kestim, saçlarımı soğuk su ile yıkıyorum. Böylelikle kepeğe dair hiç bir nokta bile kalmadı, saçlarım daha parlak ve sağlıklı görünürken daha kolay şekil alıyor. Kafa derisinin yağına saçın ihtiyacı var. Tüm şampuanlar bu yağı götürüyor maalesef. Denemesi bedava. Genişletmek için tıkla... Saçın uzun olunca o dediğin olmuyor hocam, aksine sağlıklı falanda değil. Bir deli çıktı bunu söyledi millet metro otobüste kokuyor.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Önceden çok az kepe sorunu olan birisi olarak söyleyeceğim. Son birkaç aydır tamamen şampuan kullanımını kestim, saçlarımı soğuk su ile yıkıyorum. Böylelikle kepeğe dair hiç bir nokta bile kalmadı, saçlarım daha parlak ve sağlıklı görünürken daha kolay şekil alıyor. Kafa derisinin yağına saçın ihtiyacı var. Tüm şampuanlar bu yağı götürüyor maalesef. Denemesi bedava. Genişletmek için tıkla... Saçın uzun olunca o dediğin olmuyor hocam, aksine sağlıklı falanda değil. Bir deli çıktı bunu söyledi millet metro otobüste kokuyor.
2 29 Üstün Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 4.223 Makaleler 23 Çözümler 35 Beğeniler 5.953 20 Ekim 2024 #12 Cobra dedi: Saçlarımın üstü bembeyaz oldu kepekten clear kullanıyorum geçmiyor ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Kepegin cinsine, sekline ve sebebine gore degisir. Mesela benim kafam inanilmaz kuru oldugu icin Hindistan cevizi yagi ve Keci sutlu sabun kullaniyorum ama once bi ciliye gorun. Sulfat ve Paraben genel olarak zararlidir diye biliyorum. Hamza Ensar Sağlam dedi: saçlarım daha parlak ve sağlıklı görünürken daha kolay şekil alıyor Genişletmek için tıkla... Kafanizda 1 litre aycicek yagi oldugi icin olabilir mi hocam?
Cobra dedi: Saçlarımın üstü bembeyaz oldu kepekten clear kullanıyorum geçmiyor ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Kepegin cinsine, sekline ve sebebine gore degisir. Mesela benim kafam inanilmaz kuru oldugu icin Hindistan cevizi yagi ve Keci sutlu sabun kullaniyorum ama once bi ciliye gorun. Sulfat ve Paraben genel olarak zararlidir diye biliyorum. Hamza Ensar Sağlam dedi: saçlarım daha parlak ve sağlıklı görünürken daha kolay şekil alıyor Genişletmek için tıkla... Kafanizda 1 litre aycicek yagi oldugi icin olabilir mi hocam?
Hamza Ensar Sağlam Üstün Hız Tutkunu İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 4.064 Çözümler 9 Beğeniler 3.792 20 Ekim 2024 #13 11544 dedi: Saçın uzun olunca o dediğin olmuyor hocam, aksine sağlıklı falanda değil. Bir deli çıktı bunu söyledi millet metro otobüste kokuyor. Genişletmek için tıkla... Saçım uzun ve kokmuyor 29 dedi: Kafanizda 1 litre aycicek yagi oldugi icin olabilir mi hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır, alakası yok. Dokunduğunda kirli ve yağlı gelmiyor.
11544 dedi: Saçın uzun olunca o dediğin olmuyor hocam, aksine sağlıklı falanda değil. Bir deli çıktı bunu söyledi millet metro otobüste kokuyor. Genişletmek için tıkla... Saçım uzun ve kokmuyor 29 dedi: Kafanizda 1 litre aycicek yagi oldugi icin olabilir mi hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır, alakası yok. Dokunduğunda kirli ve yağlı gelmiyor.
1 11544 Uzman Katılım 15 Ekim 2024 Mesajlar 1.350 Çözümler 30 Beğeniler 1.010 20 Ekim 2024 #14 Hamza Ensar Sağlam dedi: Saçım uzun ve kokmuyor Genişletmek için tıkla... Dikkat et. Tehlikeli sularda yüzüyorsun Neden Kendi Kokumuzdan Rahatsız Olmuyoruz? - Evrim Ağacı Başkalarının yellenmesi dayanılmaz olabilirken, kendimizinki neden aynı düzeyde "sorun olmuyor"? Başkalarının dışkı kokusu, kendimizinkine evrimagaci.org
Hamza Ensar Sağlam dedi: Saçım uzun ve kokmuyor Genişletmek için tıkla... Dikkat et. Tehlikeli sularda yüzüyorsun Neden Kendi Kokumuzdan Rahatsız Olmuyoruz? - Evrim Ağacı Başkalarının yellenmesi dayanılmaz olabilirken, kendimizinki neden aynı düzeyde "sorun olmuyor"? Başkalarının dışkı kokusu, kendimizinkine evrimagaci.org
Hamza Ensar Sağlam Üstün Hız Tutkunu İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 4.064 Çözümler 9 Beğeniler 3.792 20 Ekim 2024 #15 11544 dedi: Dikkat et. Tehlikeli sularda yüzüyorsun Neden Kendi Kokumuzdan Rahatsız Olmuyoruz? - Evrim Ağacı Başkalarının yellenmesi dayanılmaz olabilirken, kendimizinki neden aynı düzeyde "sorun olmuyor"? Başkalarının dışkı kokusu, kendimizinkine evrimagaci.org Genişletmek için tıkla... İnsanın kendine kokmadığı gerçeği bilinen bir şey. Tabii ki ben de saçımı elimle öne çekip koklamadım. Başka insanların dediklerine göre kokmuyor
11544 dedi: Dikkat et. Tehlikeli sularda yüzüyorsun Neden Kendi Kokumuzdan Rahatsız Olmuyoruz? - Evrim Ağacı Başkalarının yellenmesi dayanılmaz olabilirken, kendimizinki neden aynı düzeyde "sorun olmuyor"? Başkalarının dışkı kokusu, kendimizinkine evrimagaci.org Genişletmek için tıkla... İnsanın kendine kokmadığı gerçeği bilinen bir şey. Tabii ki ben de saçımı elimle öne çekip koklamadım. Başka insanların dediklerine göre kokmuyor